Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę poznać takiego faceta?

Polecane posty

Gość gość

- Wysoki (przystojny) i nie, nie musi wyglądać jak model - był wysportowany czyli regularnie uprawiał jakiś sport - miał pracę i jakiś dobry fach zapewniający mu zatrudnienie - aby nie miał bujnego życia seksualnego,a najlepiej gdybym była jego pierwszą - wiek 25-30 -by szanował mnie i kobiety ogólnie Nie wiem czy to aż tak wiele... Są gdzieś tacy mężczyźni?

Gość gość
zgin facetko

Gość błękitnaa
Nie ma :(

Gość gość
Przystojny a jednocześnie najlepiej jakby był.prawiczkiem? To się niemalże wyklucza, Ci przysrojni to zwykle kobieciarze :(

Gość gość
Jestem wysoki 189 cm i całkiem przystojny. Regularnie siłownia pod okiem trenera. Całkiem spore dochody, z kilku źródeł. 29 lat. Skromne życie seksualne. Sex uprawiam tylko z żoną, ale ona nie musi o niczym wiedzieć;) I owszem szanuje kobiety, każda z osobna i wszystkie razem.

Gość gość
Ja takiego poznałam :). Na portalu katolickim

Gość gość
" gość dziś Jestem wysoki 189 cm i całkiem przystojny. Regularnie siłownia pod okiem trenera. Całkiem spore dochody, z kilku źródeł. 29 lat. Skromne życie seksualne. Sex uprawiam tylko z żoną, ale ona nie musi o niczym wiedziećoczko.gif I owszem szanuje kobiety, każda z osobna i wszystkie razem. " 🌻

Gość gość
pustak musi mieć "wysokiego" i jeszcze dla niej wysoki to synonim przystojnego. Jak ci pustaku nie wstyd zakładać takich tematów?

Gość gość
Autorko, a może Ty napisz kilka słów o sobie ??? Jak się zareklamujesz, to i "kawaler" o wskazanych wymaganiach się znajdzie :).

Gość gość
z tym wysokim pewnie chodzi o to żeby był wyższy od niej ,baby tak lubia ,nic dziwnego