Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim on jest? Ufac?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z pewnym chłopakiem. Kiedy mu nie odp potrafi cały dzień pisac, ciaglę do mnie pisze. Jedak widac jest strasznym babiarzem, jak widzi jakas na ulicy potrafi zwolnic, zapatrzyc sie itd jak sie zapatrzy to nawet nie slyszy co sie do niego mowi. Intuicja mi podpowiada zeby sie w to nie pakowac a wy?

Gość gość
Ja "przerobiłam" takiego: okazało się, że w compie ma cały "wirtualny harem" i popisuje z wieloma (w tym mężatkami). Teraz ma realny romans z mężatką (mąż haruje za granicą). Odpowiadam na pytania Autorki: kim on jest?- to zwykły roochacz. Ufać?- w żadnym wypadku! Na koniec moja rada: wiać od takiego jak najdalej! Pozdrawiam.

Gość gość
nie rozumiem jak można się zapatrzac na baby ,przecież to tylko baby ,gapic się jak ciele? masakra ,rozumiem jakas piękność raz na 3 miesiące ale co i rusz? ee

Gość gość
16.26- w samo sedno. Intuicja dobrze Ci podpowiada, nie pakuj się w to bo później będziesz cierpieć!

Gość gość
Kurcze tez tak myslalam widzielismy sie kilka razy a juz by sie calowal itd. Ciagle mu mowie ze jestesmy tylko znajomymi ale on chce wiecej a ja widze jaki on jest. Tylko jak go splawić?

Przeszkadza Ci, że Twój znajomy patrzy na inne kobiety?:) Jeśli chcesz go spławić, to proponuję nie umawiać się z nim na spotkania. Mam nadzieję, że pomogłem:)

Gość gość
Napisalam mu szczerze ze nie chce myslal ze bedziemt razem napisal ze sie postara

Gość gość
Po co krecisz? Piszesz tak zeby nie zerwac! Glupia jestes i tyle.

Gość gość
Daj sobie spokój z nim. Widać że jesteś fajna i mądra dziewczyna , nie słuchaj kobiet które będą mówić że każdy tak ma, albo żebyś poczekala z tym zerwaniem - im dluzej tym gorzej , bardziej sie zaangazujesz i będziesz cierpiała. Babiarze się nie zmieniaja a życie z facetem który funduje zdrady non stop to porazka