Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemjakico

odnowa kontaktu

Polecane posty

Z panem X znamy się od zerówki. Przez szkołę podstawową aż do końca gimnazjum chodziliśmy razem do klasy. Bardzo dobrze się dogadywaliśmy. Potem każde z nas poszło do innej szkoły średniej i kontakt się urwał, na trzy lata. Po tych trzech latach X zaczął trzymać z moim kuzynem, więc znów coraz częściej się widywaliśmy, gadaliśmy. Kilkakrotnie byliśmy na piwie itp. Było kilka sytuacji, w których mówił do mnie teksty typu "taka fajna jesteś a dalej sama? tak nie może być" itp. Potem przez pewną sytuację mój kuzyn z nim przestali się do siebie odzywać, ja z nim pisałam od czasu do czasu. Raz chciał ze mną wyskoczyć na miasto, niestety ja nie mogłam wtedy, a później głupia ja nie zaprosiłam go nigdzie, a miałam kilka takich okazji. Przez pewien czas miałam go za taką opcję drugą, ponieważ inny chłopak odrzucił moje uczucia i szukałam na siłę kogoś dzięki komu mogłabym zapomnieć o tamtym no i padło na X. Chciałam z nim pogadać, zapytałam go czy mógłby się ze mną spotkać bo chciałabym z nim porozmawiać itp, ale on wtedy stwierdził, żebym dała sobie spokój, że nie warto zawracać sobie nim głowy. Myślę, że chodziło tutaj o to, że zraniła go dziewczyna, w której był bardzo zakochany i dlatego uważa, że nie warto, że jest beznadziejny (kilkakrotnie to od niego usłyszałam, że jaki to on nie jest). Chciałabym no odnowić z nim kontakt. Wiem, że nie raz rozmawiał z moim kuzynem o tym, że ja jestem fajna, że mnie lubi itp. Raz rozmawiałam z kuzynem i coś tam wspomniałam o X, że chciałabym z nim utrzymywac kontakt a mój kuzyn, że z nim pogada, bo widzi, że ja też coś do niego. Ale nie rozmawiał, bo mu zabroniłam. Co zrobilibyście na moim miejscu?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Jeśli masz do niego jakiś kontakt, portal to napisz, odezwij się

mam do niego kontakt, ale mam taką blokadę przed napisaniem, nie wiem dlaczego... przecież zawsze normalnie rozmawialiśmy i przecież też zaczynałam rozmowy... porażka