Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak delikatnie i subtelnie w momencie gdy dziewczyna proponuje zwiazek zapytac

Polecane posty

Gość gość

ja czy ona jest dziewica. Dziewczyna jest fajna, spotykamy sie od okolo 2 m-cy ona chce zebym sie okreslil konkretnie co do niej. Ja jestem prawiczkiem i generalnie chce wejsc w zwiazek z kobieta ktora takze nikogo nie miala przedemna. Chce to wiedziec od razu bo to niepotrzebne bylo b y wchodzic w zwiazek a potem zrywac ranic ja i samemu tracic czas.

Gość gość
normalnie rzuć zdanie że dla ciebie czystośc seksualna twojej pierwszej jest bardzo wazna i słuchaj co powie

Gość gość
Jeśli tak powiesz jak ktoś wyżej radzi to nie licz na szczerosc. Moze sie obrazic i nie wyjawic prawdy, a po wszystkim z satysfakcją sie przyznać.

Gość gość
Wiem, dlatego to musi byc posrednio i niepozrnie a przy tym nie raniac uczuc i pogladow innej osoby. Dlatego pytam jak to zrobic

Gość gość
:P

Gość gość
ja ktoś chce ściemniac na początku to jaki to ma sens? jeśli nie jest dziewicą to nic nie powie a jak jest to powie,że dla niej to tez ważne ,a przecież podobno autor nie chce dziewicy czy ma wątpliwości jednak?

Gość gość
Po pierwsze musisz zbudować zaufanie i więź, żeby się przyznała. Po drugie nie mów swoich poglądów na ten temat ani w jej obecności ani w obecności znajomych . Staraj się tez kontrolować zachowanie, bo to widać kiedy ktoś jest prawiczkiem a kiedy nie i jakie ma podejscie DO tego. Może Ci się wydawać ze tak nie jest ale zachowanie dużo daje do zrozumienia (bez mówienia wprost). Po 3 jesli jej nie kochasz to po co wchodzisz w związek ? Żeby nie być samemu ? Ocenianie ludzi na podstawie dziewictwa czy jego braku jest poniżej jakiegokolwiek poziomu

Gość gość
Jestem dziewicą i nic bym na to pytanie nie odpowiedziała. Po prostu bym to zlała, ale poczułabym się urażona.

Gość gość
dziewica ucieszy się z takiego zdania,a niedziewica tylko może się obrażać ,

Gość gość
i czym czułabyś się urażona? czyimiś pragnieniami?no powiedz czym bo nie rozumiem

Gość gość
a byłoby ci lepiej żeby cie porzucono jak prawda wyjdzie na jaw bo autor to właśnie oznajmił

Gość gość
szukacie kogos kto będzie z wami tez jak wam urwie nogę do końca życia a boicie się rozmawiać o pragnieniach??

Gość gość
ja bym sie cieszyla gdyby facet mnie rzucił z tego powodu , lepiej jak szybko wyjdą na jaw zaburzenia psychiczne bo kto wie co mogłoby się wydarzyć w przyszlosci

Gość gość
wszystkie jesteście łurażone tylko nie tym co trzeba

Gość gość
gość dziś - jego prymitywizmem. Szukam kogoś, kto będzie ze mną bo mnie kocha, za to kim jestem i jaka jestem. A nie za błonę w p******e. Gdyby mi powiedział, że zwiąże się tylko z dziewicą, to więcej bym się z nim nie umówiła.

Gość gość
każdy ma prawo realizować swoje,tak samo ty chcesz wiedzieć czy nie był *****czem ,a jak nie chcesz wiedzieć to tez twój wybor,ja pytałam dziewicy co by ją uraziło,po prostu jestem przyzwyczajona do szczerości nie ściemniania i gierek i łobrażalstwa

Gość gość
ok rozumiem,ale musisz tez wiedzieć ze sa takie rodzaje psychiki które się męczą z osobą z przeszlosćia,nie ze to kaprys ale po prostu się męczą i skoro mogą wybrać to mają prawo,ja wiem bardzo dużo o psychikach ludzi ,i nie osądzam tego tylko rozumiem

Gość gość
tak samo jedna zaakceptuje dziecko z byłą a druga nie będzie szczesliwa ,kwestia osobowosci

Gość gość
Po prostu chce kogos wyznajacego te same zasady jesli dla kogos prymitywizmem jest bycie dla siebie pierwszymi pratnerami lub uwaza takie wartosci za zaburzenia psychiczne to od razu do siebie nie pasujemy. Koniec. Dlatego chce o tym wiedziec od razu zeby za wczasu zapobiegac rozczarowaniom.

Gość gość
I nie mam nic do kobiet uprawiajacych swobodnie seks moga to robic tak samo ja moge robic co chce i nie musze sie z taka osoba wiazac.

Gość gość
to absolutnie nie jest prymitywne,nie wierze ze to była dziewica,jest dużo par które bardzo się ciesza tym ze sa dla siebie pierwszymi,

Gość gość
jedyne co to sprawa watku romantycznego :-) dziewica ewentualnie może się obrazić że bys ją odrzucił za coś tam ,a powinieneś chcieć ją w każdej wersji bo to przecież na nią czekałeś :-)

Gość gość
koniotrzep

Gość gość
powiedz wprost

Gość gość
nie wolna Ci byc zbyt miłym musisz ja seksualnie zdominować i wtey masz ją w palcu

Autorze, jeśli dla Ciebie priorytetem jest dziewictwo (masz oczywiście takie prawo) to po chcesz się bawić w subtelności? Wal prosto z mostu, że jeszcze nigdy nie miałeś kobiety i chcesz być z kimś bez doświadczeń seksualnych.

Gość gość
:P

Gość gość
Po pierwsze, to o takich rzeczach to rozmawia się na pierwszej randce. Ja bym chciała wiedzieć, że mam do czynienia z osobą o takim światopoglądzie. Dla mnie akurat nie do zaakceptowania i nie chciałabym tracić czasu na kontakty z taką osobą. O wszelkich skrajnych poglądach na życie należałoby uprzedzać od razu

Gość gość
10 17 przeciez 1 spotkanie nic nie znaczy... tysiace kobiet i mezczyzn spotyka sie 1 i ostatni raz i to nic nei znaczy nawt 10 czy 20 spotkanie nic nie znaczy bo nie do sie kogos poznac tak szybko aby zdecydowac o zwiazku, a gadanie o takcih rzeczach jest od razu bez sensu

Gość gość
O wszelkich skrajnych poglądach na życie należałoby uprzedzać od razu x masz absolutną rację! Od razu uprzedzaj o tym na 1 randce że stado r---czy Cie wy--o