Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam błąd ze zgodziłam się na zabieg miagdalkow u dziecka

Polecane posty

Gość gość

W październiku córka miała wycięty 3 migdały i podpięte 2 boczne bo byly ja rękawice bokserskie prawie dotykały się wzajemnie w zasadzie to nie prawie

Gość gość
I?

Gość gość
Mój syn też miał ten zabieg i ja jestem zadowolona.

Gość gość
Ja potwornie chorowalam przed zabiegiem, a po zabiegu jeszcze gorzej. Nie wiem moze musialam tak to przejsc.

Gość gość
Tak jak mówiłam ucielo mi tekst.... Córka ma 6 lat zabieg miała ww wrześniu 2016 od października miała 4 antybiotyki w tej chwili ma 5 bo ma zapalenie oskrzeli. Wierzcie mi albo nie córka do tego zabiegu nie chorowała wcale i nie miałam przez swojej życie antybiotyku. Nie wiem dlaczego tak teraz choruje ? Myślę że to właśnie przez zabieg. Od września tez poszła do przedszkola. Tam dzieci kaszla goraj niż córka teraz przy zapaleniu oskrzeli.

Gość gość
Córka miała ten zabieg ponieważ okropnie spala miała bezdech chrapala. A teraz choruje ? Ja nie wiem może to przez przedszkole ? Córka jeździ autokarem może tam otwierają okna.... Tak samo w klasach jest przeciąg wieje jak tylko drzwi klapia ze malo z futryny nie wypadną

Gość gość
Nie choruje sie od otwartego okna, bardzo dobrze ze wietrza. Choruje bo skoro poszla do przedszkola to ma ciagly kontakt z wirusami i bakteriami, dzieci zarazaja sie nawzajem. Wiekszosc dzieci to przechodzi.

Gość gość
ja miałam skierowanie na migdałki na zasadzie może , ale nie musi cały czas jest pod kontrolą laryngologa i mimo że ma 9 lat to słuch w porządku nie ma bezdechów nie chrapie a migdały duże MAM tak czekać do 13 14 lat i albo się pogorszy albo zmaleją :-) zobaczymy

Gość gość
na bezdech niestety tylko wycięcie, w nocy była niedotleniona, na pewno sporo się wierciła w dzień, czasem dziecko jest mocno pobudzone i też przez nocne niedotlenienia mózg gorzej pracuje a, ze choruje? wycięcie nie ma na to wpływu, jak załapie wirusa czy bakterię to nie ma mocnych, zwłaszcza w tym wieku