Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeronimo20277

Dziewczyna stała się obojętna

Polecane posty

Gość jeronimo20277

Witam wszystkich, poznałem dziewczynę około 23 marca, w klubie, poznaliśmy się, spodobały nam się swoje charaktery, spotkaliśmy się, i po 2 miesiącach zostaliśmy parą. Jesteśmy od 3 tygodni razem, ale os tygodnia coś się psuje, olewa mnie, ma chłodny stosunek do mnie, już jej nie przeszkadza że się nie spotykamy, i tak spotykaliśmy się raz w tygodniu w piatek, bo ona nie ma czasu teraz bo jest zawalona szkolnymi problemi, i mieszkamy od siebie półtorej godziny drogi, mi mówi że nie ma czasu, ale z przyjaciółkami ma czas codziennie się spotkać, i nawet w weekend znajdzie dla nich czas z kilka godzin, mimo to że ma teraz szkołe, nie widzieliśmy się z 2 tygodnie, stała się wybuchowa, zaczęła naskakiwać, ma ciężki charakter. Co zrobić? olać to i poczekać do wakacji, może się zmieni? mamy po 18 lat

Gość gość
up

Gość gość
18 lat, i pstro we łbach. taka pseudo- miłość i głaskanie losu po pośladkach :P

Gość gość
Jak jesteś facet to zajmij się sobą, jak jesteś c***a to rób tak jak do tej pory

Gość gość
nic z tego nie będzie olej ją szkoda czasu

Ona przyjeżdżała do Ciebie czy Ty do niej? Trochę nie rozumiem tego "spodobały nam się nasze charaktery" - chyba jednak nie za bardzo?

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
ja przyjeżdzałem zawsze do niej, ale zazwyczaj spotkania wyglądały tak, że ona brała se sobą przyjaciółki i tak się spotykaliśmy

Gość gość
up