Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Typowy współczesny młody polski facet to kretyn, zboczeniec, materialista, pajac

Polecane posty

Gość gość

rośnie nam debilny naród mieszanka katolicyzmu kretynizmu nacjonalizmu socjalizmu fejsbuka snapaczata o boże zmierzamy do katastrofy

Gość gość
Młody polski kretyn pasuje idealnie do młodej polskiej kretynki.

Gość gość
I rozmnoża się bo dostana pińćset.

Gość gość
Seba i Karyna to polska rodzina

Gość gość
Współczuję środowiska patologicznego, w którym się wychowalas . Znasz tylko takie wzorce, marginalne zresztą.

Gość gość
a po co znac patologie ? wystarczy wyjść na ulice, iść do biedronki, lidla, jakiejs galerii większość to patologia wsrod bywalców :D wystarczy popatrzec na filmiki co polactwo wyprawialo w Lidlu ostatnio, jak zwracali stare śmiecie, opakowania wyrzucali na taśme zeby im robic zwrot bo są ''niezadowoleni'' polaczek gó/wno by spod siebie zeżarl i on jest niezadowolony ? :D dobrze, ze lidl szybko i po cichu skonczyl z tą promocją bo by i poszli z torbami a wy byscie się rozpasli z darmowego jedzenia, brusasy je.bane mordy zaczadzone kościelnym kadzidłem fuj

Gość opałek_o
Widzę tutaj pewne zakompleksienie i awers do Polaków. Ja nie twierdzę, że jesteśmy idealnym narodem, nie uważam się też za patriotę, ale takie określanie Polaków jest moim zdaniem mocno błędne, w każdym kraju trafią się tego typu osoby, o których piszesz. I Polska się chyba pod tym względem bardzo nie różni. U nas moim zdaniem dużo jest marudzenia i takiego anty-patriotyzmu, czyli bezpodstawnego traktowania Polaków jako najgorszych. Jak bywałem w różnych krajach, czegoś takiego nie było, każdy naród ma swoje zalety, ale ludzie też widzą dobre strony, w Polsce w większości skupiamy się na tych złych rzeczach, niestety... Często słyszę, że w Polsce nie można nikogo sensownego znaleźć, jak jesteś singlem, to już tak musi zostać, bo nikogo się nie uda znaleźć. A jednak mi się udało, poza tym słyszałem cały czas, że przez internet nie można nikogo poznać, bo tam sami desperaci. I tutaj życie znów zweryfikowało takie stereotypy, ponieważ jestem z dziewczyną poznaną przez mydwoje. Generalnie uważam, że stereotypy to jedno, życie rzeczywiste to zupełnie co innego i nie warto wierzyć w stereotypy, tylko trzeba wyrobić sobie swoje zdanie. W każdym aspekcie.