Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość maksiu23

Miłość

Polecane posty

Gość maksiu23

Cześć Mam 15 lat i zakochałem sie w mojej najlepszej przyjaciółce. Ma na imię Natalia. Znam ją od 5 lat (poznaliśmy się w podstawówce razem z jej przyjaciółką, która znała dłużej). Warto też dodać że mieszkamy blisko siebie, jakoś tak od 5 klasy zaczęliśmy się przyjaźnić, wychodzić na dwór, gadaliśmy dużo w szkole itd. Potem każdy z nas poszedł do innego gimnazjum, trochę rzadziej się spotykaliśmy (też z jej przyjaciółką) ale nadal gadaliśmy przez Messengera, spotykaliśmy się i ogólnie cały czas mieliśmy stały kontakt. Ciągle traktowałem ją jako najlepszą przyjaciółkę, mogłem jej powiedzieć dosłownie wszystko, wyżalić się, pochwalić czymś i ona mnie też. Teraz jestem w 2 klasie gimnazjum i jak już wspomniałem mam 15 lat. Tydzień temu zdałem sobie sprawę że to już nie jest przyjaźń, a miłość... Nie mogę przestać o niej myśleć, marzę sobie o naszej przyszłości, codziennie do niej pisze (gadamy tak jak kiedyś jak przyjaciele). I nie wiem co zrobić, chciałbym jej o tym powiedzieć i już wiem że to niedługo zrobię ale boje się że może nie odwzajemnić mojego uczucia do niej i boje się że naszą kilkuletnia przyjaźń sie skończy w taki chu*owy sposób. Jakby mi odmówiła chyba się załame bo jestem totalnie zakochany. I jeszcze jedno podejrzewam że ma chłopaka odruchowo zasłania ekran telefonu kiedy z kimś tam pisze. I nie chciałem też popełnić takiego błędu że nic nie zrobię żeby jej to powiedzieć, a potem żałować że nic właśnie w tym kierunku nie zrobiłem. No i ogólnie to tyle, chciałem się wyżalić do świata to mi trochę ulży. Dajcie znać co o tym sądzicie ;) Zamierzam tak za tydzień jej to powiedzieć. Trzymajcie za mnie kciuki :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować