Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny 12345

Czuję się jak śmieć

Polecane posty

Gość Smutny 12345

Wszystko przez to, że jestem samotny .Mam 22 lata i gdy inni ludzie np.u mnie na roku są w związkach ,ja jestem sam.Irytuje mnie to niesamowicie .Nie jestem brzydki (dużo brzydsi ode mnie mają partnerki ) mam swoje zasady (wierność ) a mimo to jestem prawie cały czas sam (poza jednym epizodem) .Nie wiem może jestem za wysoki.Wykańcza mnie to. Przede mną najgorsza sesja w toku całych studiów , a muszę się z tym sam gryźć .Mam w sobie masę uczuć , a nie mam ich na kogo przelać .Przez to chodzę sfrustrowany i ludzie się mnie obawiają , jak się nieraz spojrzę. Chciałbym znaleźć normalną dziewczynę , ale dziś to graniczy z cudem .PS Nie chcę czytać tutaj nic o bogu , ponieważ judeochrzescijanskie opowiastki mnie nie interesują.

Gość gość
Idź leżakować na wysypisko.

Gość gość
Tak na pocieszenie to ci powiem że większość tych osób i tak nie jest szczęśliwa w związku bo są ze sobą z braku laku albo ewentualnie jedna osoba kocha a druga udaje jednocześnie czekając na to aż pozna kogoś lepszego. Myślisz że tak łatwo jest się zakochać i to jeszcze ze wzajemnością? No chyba że ty też chcesz takiego związku bo dla ciebie lepsze to niż nic, tak przynajmniej wynika z twojej wypowiedzi.

Gość gość
15:00 zabawne

Gość gość
Kolejny z manią na temat swojego wyglądu w przedziale wiekowym 21-26 lat. To jakaś plaga. :/

Gość Smutny1234
15:30 Jasne , że jest ciężej o to niż kiedyś bo media zlasowaly mózg społeczeństwu, ale naprawdę nie ma już normalnych dziewczyn w których można się ,, zabujac" i wejść e związek wiedząc że nie zdradzi?

Gość gość
Napiszę to Młody jesteś :) Wiem że to brzmi banalnie , wkurzająco i protekcjonalnie ale... uwierz spotkasz tę Jedyną i na pewno się zakochasz. A póki co - powodzenia na egzaminach Pomyśl lato czeka a latem kto wie ... pozdr 🌻

Gość gość
Oczywiście że są normalne dziewczyny, które nie zdradzają ale ta twoja desperacja z podejrzliwością może je odstraszyć. Tym bardziej że skoro masz takie obawy że każda kobieta zdradza to w związku mógłbyś zacząć kontrolować gdzie ona wychodzi albo nawet grzebać jej w telefonie.

Gość Smutny1234
Nie mam takich imperialistycznych zapedow i nie robilbym tego .Nie dziw się , że chcę teraz już być z kimś na poważnie bo mam swoje potrzeby fizyczno-emocjonalne. Nie każda zdradza ale 90% tak.

Gość gość
W zyciu trzeba ryzykować - nie bać się.

Gość gość
90%!? Skąd wiozłeś te liczbę?

Gość gość
Nie dodawaj sobie problemów. W życiu jest i miłość i cierpienie, bieda i bogactwo , piękno i brzydota. Nie zmienimy tego , nie naddamy piękna ani gładkości. Ucz się , nie zamartwiaj na zapas , rób dla siebie co najlepsze - tacy ludzie przyciągają innych.

Gość gość
22 lata i narzekasz, co ja mam powiedzieć, 28 lat i zero doświadczenia, zero randek, zero związków. Ale nie słuchaj tych co piszą: "jesteś młody, kogoś znajdziesz, tyle przed tobą", miałem 23 lata to tak myślałem, miałem 25 też tak myślałem, teraz to już... w każdym razie myślę że dla Ciebie to ostatni dzwonek na znalezienie dziewczyny, jak nie znajdziesz tak do 23 rż. to najprawdopodobniej nigdy nie znajdziesz, statystyka.

Gość Smutny1234
Raz byłem w krótkim 2 miesięcznym związku, ale zdradziła mnie :/

Gość gość
Widocznie Ty ne byłeś dla niej a ona dla Ciebie.

Gość Smutny1234
Nie wierzę w przeznaczenie ani tym podobne rzeczy.

Gość gość
Za wysoki czyli ile masz wzrostu?

Gość gość
Aha i dlatego myślisz, że 90% zdradza? :D

Gość gość
Przeginasz smutny. Ani katolickie porady ani przeznaczenie nie mają z tym nic wspólnego. Podbijasz temat i tyle. Ludzie są szczerzy i mówią jak jest. Chcą Ci pomóc .

Gość Smutny1234
16:57 198-99 .Nie podbijam tematu mówię jak jest tylko.A te 90% to nie jest nawet z powodów osobistych stwierdzone, tylko wywnioskowane z obserwacji. No chyba że studenci to patologia i w innych grupach społecznych lepiej jest z wiernością.

Gość gość
Głowa do góry .

Gość Smutny1234
Ciężko.

Gość gość
Marudzisz.

Gość Smutny1234
Stwierdzam fakty.

Gość gość
19:59 to jak złowiona ryba - życia nie zwrócisz. Miętolisz sprawę na różne sposoby. Wyluzuj . Twoje życie , twoje lata . Jak je przetrwonisz na statystyczne dywagacje to po Tobie.

Gość Daniel 26
Smutny , jak masz nie znaleźć to nie znajdziesz, ale życzę ci jak najlepiej. Smutne jest to , że jedni mają drugą połówkę, a drudzy są samotni .