Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myslec

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim. Mam problem a raczej dylemat. Rok temu napisal do mnie gość ze mam uważać na Kasia czyli moja teraz ex ze dla mnie robi jedzenie w domu a do niego pisze ze go kocha. Znalazłem wtedy zdjęcie pewnego chłopaka w jej Tel . Gdy dowiedziałem sie o tym i jak ten gość napisal do mnie i jej powiedziałem to ona odrazu panicznie chciała zmieniać email numery Tel ale uwierzylem jej na slowo ale za 5 miesięcy odeszla i wydaje mi się ze bzyka sie z tamtym a mnie urobila tylko po to ze nie maiala kasy i roboty. Co o tym sądzicie jak to wygląda bo mi na to ze juz od wtedy z innym kombinowala a tylko grunt sprawdzala.

na to ze juz od wtedy z innym kombinowala a tylko grunt sprawdzala x :D a co ci teraz po tej wiedzy ?

Mam podobny dylemat. Trzy lata temu padał śnieg. I nie wiem czy wtedy powinienem ulepić bałwana z trzech kul, czy z dwóch.

"Trzy lata temu padał śnieg. I nie wiem czy wtedy powinienem ulepić bałwana z trzech kul, czy z dwóch" x haha :) ale przynajmniej był to mome4nt Twojej kompatybilności z pseudonimem, i mogę już przestać myśleć, ze to chodzi o mało stanowczości w umiarkowaniu/działaniu z umiarem, gdy tak zawyżasz ogólno-ogólny poziom tego forum (co przecież może wpędzić pozostałych użytkowników w kompleks niższości!) ;)

Gość gość
Poprostu się pytam może miał kiedys ktos podobna sytuacje. Za glupawe posty dziękuję rowniez