Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie depilujcie klatę a nie obrzydzacie dziewczyny na plaży

Polecane posty

Gość gość

wstyd żeby w 2017 roku nie mieć wydepilowanej klaty

Gość gośćlisaaaa
podnieca mnie włochata klata ,od zawsze tak mam ,nie podniecają mnie chude nóżki bez włosów ,im więcej włosów tym bardziej ognisty (nie dotyczy głowy ) taka sprzeczność

Gość gość
Ale gejowie, zwani też pedałami chcieliby takich delikatnych, wydepilowanych na klacie chłopaczków. Dlatego mam tam kudły, bo nie chcę się gejom podobać.

Gość gość
to podniecaja cie małpy

Gość gość
dokładnie,podniecają mnie włochaci ,wydepilowanych lubią geje i głupkowate przeciętne cipki a nie prawdziwa kobieca samica

Gość gość
Małpy cie podniecaja to idź do ZOO meżczyzna tak jak kobieta powinni się depilować, bo to obowiązek jest każdego mężczyzny. Tylko brudasy, śmierdziele nie chcą się depilować i mówią na tych co depilują klatę pedały, geje.

Gość gość
prawdziwa kobieca samica zainteresuje się facetem z wydepilowaną klatą bo same włosy obrzydzają

Gość gość
kobiete interesuje mezczyzna a nie jakies wlosy ale dzis brak kobiet tylko bezmozgie istoty idace bezmyslnie za jakas moda.

Gość gość
włosy też powinny interesować

Ogarnijcie się może trochę? Z jakiej paki chcecie komuś narzucać czy ma depilować klatę, czy zarastać jak małpa? Wydaje się Wam, że Wasze wyobrażenia są jedynymi słusznymi? Macie rację, tak się Wam tylko wydaje. Nie podoba się? Patrz w inną stronę. Nikt nikomu nie każe się wiązać z "malpą z zoo" czy "gładkim gejem". Dyskusja na poziomie gimnazjum.

Gość gość
Kocham wlochatych facetow. Nie pociagaja mnie gladziutcy jak pupcia niemowlaczka ;)

Gość gość
Kocham wydepilowanych mężczyzn.

Gość gość
Mnie owlosienie nie obrzydza, wrecz przeciwnie, bardzo mnie to podnieca.

Gość gość
Depiluje to się kobieta, a nie facet, nikt twoich chorych zboczonych zachcianek lesbijskich nie będzie brał na poważnie autorko

Gość gość
Owłosiona klata jest sexy, ja lubię patrzeć na takich facetów. Ci gładcy mnie śmieszą, wyglądają jak dzieci.

Gość gość
Mąż ma włochatą i baaardzo mi się to podoba . Spotykałam się dawno temu z takim jednym, który miał dwa włosy na krzyż, hodował je na siłę i było to po prostu śmieszne, bo lepiej nie mieć nic niż mieć takie 3 włosy ni to ni śmo. Gołe klaty są po prostu aseksualne i świadczą jak dla mnie o zaburzeniach hormonalnych, braku testosteronu lub jakimś problemie z akceptacją swojej męskości, skoro na siłę się takie włosy usuwa. Nic fajnego taki obślizgły wydepilowany facet. :O

Gość gość
ja skrajna nie jestem,jak ktoś mnie interesuje to może mi się podobać bezwłosowa klata ,ale już siłowa depilacja klaty ,to niestety nie ,facet musi być czysty a zabiegi pielęgnacyjne maseczki depilacje uznaję za niemęskie,jednak wybrałam włochacza bo nic mnie tak nie kręci jak piękne włochate ciało

Gość gość
Facet z gola klata to nie facet, owlosienie to testosteron i kochliwosc! Pozdrawiam wszystkich kudlatych :D

Gość gość
Moj były miał takie w sam raz futerko na klacie - a klatę miał słuszna jak na rosłego chłopa przystało - i uwielbiałam jak mnie łaskotał w twarz gdy sie do tej jego klaty przytulalam. Niestety! Teraz inna śpi w jego objęciach i futro klaciane łaskocze w facjatę. Moj obecny kicius natomiast ma gładka skore, odrobine włosów zaledwie na klacie i jest tak mieciuski i delikatniutki ze przy nim czuje sie jak druciak :-/ Panowie wasze włochate klaty sa wasza chluba i duma, nie pozbawiajcie sie tego jakże cennego waloru (no chyba ze zamiast włosów macie dzika nieprzenikniona szczecine wtedy cóż.. )

Gość gość
Wlochaty facet jest sexy. Metroseksualnym gladkim chlopczykom mowimy stanowcze NIE!

Gość gość
A plaża to jakiś burdel? Każdy chodzi jak chce i huj takim osobą jak ty do tego

Gość gość
oby cię taki włochaty arab wybuchła j****e feministyczna k***o która ma naprawdę duże problemy w życiu

Gość gość
Caal dziś Nie no! prawdziwy facet musi mieć trochę włosków na klacie, nogach, brzuszku i pod pępuszkujezyk.gif Jednak twarz lepiej gdy gładka. http://m.demotywatory.pl/uploads/201412/galle ry_1418154990_806569.jpg Popieram, ja uwielbiam glaskac mojego po tej jego owlosionej seksi klacie, mrrrrr!!!! :D :D :D :D :D

Gość gość
Panowie, jesli jestescie mezczyznami to nie robcie z siebie p**d i zostawcie wlosy na klacie w spokoju. Facet z ogolona klata to metroseksualny typ. Zero meskosci.

Gość gość
Dokladnie gosciu powyzej.

Gość gość
przecież ten temat założyła siksa która boi się dotknąć fiuta,gapi się tylko na kolesi na plazy i piszczy

Gość gość
A ja też uważam, że wydepilowana klata i pachy są bardziej estetyczne. Co jakiś czas depiluję się depilatorem ipl od Panasonica - sposób bezbolesny, nie to co wosk. A efekt super, włosy odrastają zdecydowanie jaśniejsze.