Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnazmeczonakobitka

Ciągle zmęczona i depresja :(

Polecane posty

Gość Smutnazmeczonakobitka

Hej kobitki mam taki problem :/ jestem non stop zmęczona i mam nastroje depresyjne. Nic mi się nie chce. W pracy nie mogę się skupić a mam kilka projektów do zrobienia i normalnie płakać mi się chce jak o tym myśle :(( Co mam zrobić pomocy!!

Gość gość
Iść do psychiatry i zacząć brać leki. Jeśli masz depresję, to ją lecz tak samo jak leczy się inne choroby

Gość marlena1975
Miałam tak samo kochana więc wiem co to znaczy mieć stany depresyjne ;( Ale dowiedziałam się od lekarza że może to być wina niedoboru litu w mojej diecie. Wystarczyło zacząć spożywać lit i problem zniknął :) Polecam CI suplementować się tylko naturalnie najlepiej przez lit zawarty w wodzie leczniczej. Mi pomogło może Tobie też :) osobiście preferuje wode leczniczą Szczawa II :* poza tym zawiera dużo jodu :) Pisz czy pomogło

Gość gość
k***a lit i jod. za duzo jodu powoduje hashimoto.. mysl co piszesz

Gość gość
"za duzo jodu powoduje hashimoto" L O L

Gość gość
ja jestem przemęczona praca i chyba juz znerwicowana osatatnio odkryłam suplement który w krótkim czasie do 20 min ze spiacej królewny bez siły robi aktywna babę z wytrzeszczem oczu rzeczywiście działa VIGOR UP tylko że to dziadostwo działa do 3-4 godzin

Gość arek_667
ja mogę polecić olejek CBD. dziennie parę kropli i stanów lękowych już dawno nie miałem. zamawiam na bjococo.com, śmiało polecam

Gość Keliria
HaniaZK Dziękuje Ci kochana kupiłam i działa jak tornado :) Takie przyjemne uczucie czuję po uzyciu :)

Gość gość
Slonce, woda, powietrze, truskawki.