Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osoby toksyczne nie zawsze są złe z charakteru,ale wiszą

Polecane posty

Gość gość

Nad życiem innych ludzi jak taki glut,normalne życie ludzi obarczone toksyczną rodziną czy małżonkiem ulega zawieszeniu.A jak taki toksyczny jest na swój sposób dobry z charakteru to jeszcze gorzej,bo naprawdę ciężko kogoś takiego się pozbyć z powodów np.wyrzutów sumienia.

Gość gość
a ja się pozbywam, poznałam się na koleżance co znam 10 lat, że to marudna jędza, ureguluje z nią niektóre sprawy puszczam ją z torbami :):P

Gość gość
one nie tylko nie pomogą nikomu uregulować swoich spraw ( nawet gdyby mogły) tylko kipiąc swoimi gigantycznymi kompleksami będą tak wisiały nad rodziną,małżonkiem czy znajomymi,chociaż jakieś nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło czy mniejsze zło z takich relacji kiedyś wejdzie

Gość gość
to prawda takie "zawsze miłe" są najgorsze. miałam taką koleżankę w pracy- zawsze miła pomocna, cichutki głosik zawsze uśmiechnięta zawsze łagodna, okazało się że miła tylko dla facetów a innym kobietom "zapominała" przekazywac ważnych informacji, okazało sie że dla facetów zrobiłałby wszystko (szczególnie dla szefa). Za to dla innych kobiet szczególnie ładniejszych od siebie stosowała sposoby typu- nie podawanie ważnych wiadomości, nie przekazywanie poleceń, ogólnie bierny sabotaż. Ale tylko dla tych ładnych koleżanek. Ale pozornie była do rany przyłóż taka miła. Większośc osób to łykała.