Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki anty VINES

Polecane posty

Gość gość

Takie dzis przepisal mi ginekolog Ponoć to jakieś nowe tabelki,może ktos stosuje i moze opowiedzieć o swoich odczuciach co do nich?

Gość gość
Jak trzeba je stosować?

Gość gość
Witam :) Dziś mój ginekolog również zapisał mi tabletki Vines, wiem że to nowość a wiec może ktoś coś więcej o nich napisać? Tzn czy np przytuje podczas ich stosowania :)

Gość skolpa
biorę je już 3 miesiąc i nie przytyłam ani grama, myślę że ani po vines ani żadnych tabletkach antykoncepcyjnych nowej generacji się nie tyje

Gość gość
Ja również stosuję Vines, całe szczęście, że w dzisiejszych czasach mamy dostęp do tak nowoczesnej antykoncepcji :) Poki co narzekać nie mogę, lepiej się czuję, nic mnie nie boli, a wcześniej to przeżywałam potwornie miesiączki (3 dni wyjęte z życiorysu), teraz się to zmieniło.Żeby tylko nie zapominać o przyjmowaniu, to stosuję taka aplikację, która przypomina mi o wzięciu tabletki.

Ja biorę Vines od dwóch tygodni i mam plamienia, prócz nich nic mi nie dolega. Ale mam pytanie z innej beczki. Czy można pić alkohol? Pytałam ginekologa i powiedział w sumie wymijająco, że dla pewności lepiej nie, bo mogą osłabiać działanie :/ dziwne, bo w necie wiele jest informacji, że można, byleby nie było wymiotów itp... Sama już nie wiem, pozdrawiam

Gość jojo90
Alkohol można pić, nie można tylko pić herbaty z dziurawca i soku z grejpfruta, bo niby w tedy osłabiają działanie. Również stosuję Vines i pytałam mojego ginekologa i powiedział,że alkohol nie powoduje takich rzeczy. No chyba,że się upijesz i będziesz wymiotować to w tedy tak.