Gość gość Napisano Maj 31, 2017 Witam, chciałabym sie Was poradzić. Otóż od pięciu miesięcy jestem mamą. Dobrze sobie radzimy, mały przesypia noce z dwoma pobutkami na jedzenie (on idZie spać o 21, ja trochę później 22-23, ale wstajemy razem 7-8), w ciągu dnia śpi jeszcze trzy razy więc wydawałoby się ze jestem wypoczęta. Ale nie!!! Ledwo żyję i nie wiem dlaczego! Nie pijam dużo kawy, jedna rano. Unikam energetyków. Spacerujemy prawie codziennie. A jednak ciągle chce mi sie spać. Rano ledwo wstaję, a jak mały ma drzemki to zamiast coś wtedy zrobić to śpię z nim! Aha i dodam że mój syn nie jest wymagający, mało płacze, lubi jak ktoś do niego gada więc praktycznie cały czas gadamy i się śmiejemy. Czy macie jakieś sposoby na znalezienie energii w ciągu dnia? Jakieś czynności, nie wiem, napoje, jedzenie, suplementy? Tyle rzeczy mam do zrobienia w domu. Chciałabym też robić treningi jak mały śpi, coś poczytać, nawet wieczorem nie chce mi się balsamu wetrzec w skórę! ProsZę o rady, plizzzz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach