Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pranie, co zamiast plynu do płukania

Polecane posty

Gość gość

Zawsze używałam płynu, pranie mieciutkie i pachnące....wczoraj przeczytałam etykietę płynu lenor. A tam m.in. "działa szkodliwie na organizmy wodne, powodując długotrwałe skutki....może wpłynąć na palność tkanin. Nie używać na odzieży dziecięcej do spania, na odziezy z puszystych tkanin takich jak polar, welur i frotte. Unikać kontaktu z oczami..... Co to jest??? Przecież ja to wlewam do OSTATNIEGO płukania! Do kazdego prania Powiedzcie da się prać bez tego żeby ubrania (szczegolnie swetry) się noe elektryzowaly?

Gość gość
Nie dodawaj tego g****a do wszystkiego. Ja dodaję tylko w ziemie do grubych swetrów, do niczego więcej. Można pryskać po wypraniu płynem antystatycznym typu Ania, ale on nie pachnie tak ładnie jak płyny do płukania no i to też jest jakieś g****o.

Gość gość
Lenor granulki

Gość gość
Dziękuję za link, skorzystam :)

A może korzystając z tego , że zbliża się lato , spróbujesz suszyć pranie na dworze.Pranie będzie świeże, nie będzie pachniało stęchlizną ,a dzięki słońcu pranie szybciej wyschnie. A ty będziesz się mogła cieszyć suchym i pachnącym praniem . Polecam zapoznać Ci się z https://www.leifheitsklep.pl/linomatic .

Gość gość
Odżywkę do włosów.