Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boze jak mi ich zal

Polecane posty

Gość gość

Moi sąsiedzi - brzydcy , głupi i skazani na siebie udają miłość a tak naprawde mecza sie ze sobą. O ile on zdradza regularnie (ma pieniadze dlatego zawsze sie chetna znajdzie), tak ona nie bo nikt jej nie chce, wiecznie się dra na siebie,kłócą, ona obwinia każdą tylko nie jego, taka typowa baba. Sprzedał jej bajeczke ze się w niej zakochał i teraz się go trzyma jak rzep psiego ogona a on nią pomiata, do znajomych smieje sie z niej ze uwierzyla i ze sie "ustawil", ze jest brzydka, slaba w lozku itp związał się bo żadna inna nie chciala go,a tu 30 na karku, a ta nie dość ze szpetna i zakompleksiona to jeszcze z tzw dobrej rodziny a on nie i cieszylo go to ze nie bedzie gorszy od brata który też wyhaczyl dziewczynę z dobrej rodziny. Porazka nie związek. Naprawdę im współczuję.

Szkoda, że do tego wszystkiego jednak zamożni. Gdyby byli biedni, to współczułabym, a temat sięgnąłby trzystu stron. A tak? Sorry. :-(

Gość gość
Nie są zamożni. Mają mniej więcej tyle kasy co ja - ona jest nauczycielka wf,on ma swój sklep. Łącznie maja ok.6tyś na czysto , czyli nawet trochę mniej ode mnie. Współczuję bo jakbym miała mieć taki gowniany związek to wolałabym być sama do końca swych dni.