Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on się na mnie gapi?

Polecane posty

Gość gość

Chodzimy do jednej klasy , 1 liceum. On doszedł w lutym i od tamtej pory non stop się patrzy na mnie, na lekcji siedzimy w ławkach a on lezy na ławce i oczy w moją stronę. Z tego co slyszalam od kolezanek to czesto o mnie gadaja , już 3 dziewczyny z roznych klas przechodzac obok niego slyszaly jak gadal o mnie z innymi chlopakami ale nie wiem czy dobrze czy zle. Od 2 tygodni ma dziewczynę z tej samej klasy, ona jakby w ogole nie zwraca uwagi na to ze on sie patrzy na mnie (choć już trochę rzadziej) w ogole z nią nie gadam. O czym to może świadczyć?

Gość gość
Up

Gość gość
Może po prostu nie wie jak ci powiedzieć żebyś w końcu użyła antyperspirantu

Gość gość
Nie smierdze a nawet gdyby to na pewno by sie nie gapil tylko brzydzil , co to za glupia odpowiiedz ,mialo byc smiesznie czy jak?

Gość gość
Faceci już tak mają że się na dziewczyny/kobiety gapią. był Ciebie ciekawy, ale skoro poszukał sobie dziewczynę to już nie jest Tobą zainteresowany, albo chce wzbudzić w Tobie zazdrość, w każdym bądź razie dziecinada z jego strony, więc olej gościa :)

Gość gość
10.47dokladnie. A to gapienie sie nie music oznaczac tego ze Chce CIE blizej poznac, a jedynie moze uwaza CIE za atrakcyjna kobiete. Ma dziewczyne wiec widac ja woli, trzymaj sie Od niego z daleka skoro jest zajety.

Gość gość
Pewnie mu się podobasz, ale trafiła się po drodze inna i tyle. Z jego strony to może być jedynie powierzchowna fascynacja Twoją wizualnością. Pamiętaj, facet jak będzie chciał, to zawsze znajdzie sposób, żeby dotrzeć do dziewczyny, którą jest zainteresowany. Nie rozkminiaj go, nie ma sensu, skoro stać go tylko na gapienie się. ;)

Gość gość
Dziękuję za normalne odpowiedzi... wiem że chłopcy w tym wieku zerkaja i oceniają itd.ale on patrzy na mnie przez cala lekcje, jak przejdę korytarzem na przerwie obok niego to też się przyglada niezależnie od tego z kim jest. Ja nie z tych co latają za zajetymi więc wiadomo że będę się trzymać z daleka - ale powiedzialas to tak jakby głupie suki zmuszaly "misiow" do zdrady. :D on jest z nią od 2 tygodni. Mi się on nie podoba,ale zaintrygował mnie tym zachowaniem i prędzej myślałam że coś innego ma na mysli.

Gość gość
Jeśli patrzy non stop...tzn. jest to rodzaj fascynacji. Jestem dojrzałą kobietą i powiem Ci z doświadczenia, że jeśli mężczyzna utrzymuje kontakt wzrokowy, to nie robi tego ot tak...prawdopodobnie jest zakochany albo ktoś mu się podoba...i moje największe doświadczenie: ktoś nie zdejmuje oka jedynie z obiektu miłości...bo kocha.

Gość gość
nie jestem taka pewna to co wypowiedzi powyzej, na mnie tez patrzyl sie intensywnie i gleboko, sprawil, ze zakochalam sie w nim i kiedy to sie stalo, dowiedzialam sie ze ma dziewczyne, takze... uwazalabym na to cale patrzenie...

Gość gość
dziewczyno, weź się lepiej za naukę a na niego nie zwracaj uwagi, kiedyś przestanie. Ignorancja, obojętność to dla chłopów i młodych i straszych - kubeł zimnej wody, wtedy dają sobie spokój.

Gość gość
A w ogóle czemu cię tak to gnębi, przecież wy młodzi tak wiele olewacie...nie możesz tego olać? A w ogóle czy to nie zawczesny wiek na takie "fascynacje" i dochodzenia prawd, które nie istnieją i nie mają racji bytu???

Gość gość
zakochałas się tylko dlatego że się patrzył?desperatka :D

Gość gość
to jest ten wiek, że zakochują się od samego patrzenia...to tylko miłość platoniczna, młodzieńcza fascynacja

Gość gość
Przecież autorka napisała wyżej, że nie jest w nim zakochana, tylko zaintrygowało ją jego zachowanie. Normalna sprawa.

Gość gość
"sprawil, ze zakochalam sie w nim i kiedy to sie stalo, dowiedzialam sie ze ma dziewczyne, takze... uwazalabym na to cale patrzenie..." czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
18.48 to raczej nie autorka tylko Inna dziewczyna

Gość gość
nawet ip nie trzeba sprawdzać, charakterystyczne słowa.... zostały użyte, jak miecz Garwazego. Nie czaruj....

Gość gość
Podobasz mu sie

Gość Jolami
Na mnie też się tak kolega gapił. Też miał potem dziewczynę. Trwało to całe liceum, o dziwo przez 4 lata nigdy ze sobą nie rozmawialiśmy. Na spotkaniu po latach, tańczyliśmy i wówczas zapytał czy kogoś mam. Miałam już wtedy męża, dzieci. Do dziś czuję że mogło to być coś pięknego i trwałego ale było tylko patrzenie... Właściwie do dziś nie wiem co to mogło być z jego strony...