Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imienko

owineła wokół palca

Polecane posty

Gość imienko

Witam Jest taka sytuacja. Mój kolega powiedzmy Marcin 21 lata jest naprawdę fajnym chłopakiem. Od już kilka dobrych tyg zakręciła nim wokół siebie powiedzmy Michalina, która dobrej opinii nie ma. Miała sporo chłopaków, 2 mężów o krótkim stażu i z każdym z nich dziecko. Między nimi jest około 15 lat różnicy, razem chodzą na piwo, a nawet mają pojechać wspólnie na wakacje, non stop piszą do siebie nawet w pracy gdzie jemu nie wolno mieć przy sobie tel. Wszystkim znajomym co znają ją, jest szkoda jego, nawet z jej rodziny. Widzę że jak się uśmiecha nieszczery wymuszony od kąt między nimi coś jest Nawet powiedział, że wie nie będzie miał z nią czasu na swoje zainteresowania. Wiem że to nie moja sprawa ale nie chcę żeby zmarnował sobie życie. Gdyby nie to, że widzie jest tak naprawdę jest nieszczęśliwy dała bym spokój. Mam wrażenie że z nim jest bo ma niską samoocenę. Jak mu otworzyć oczy?

Gość gość
Oj dzieciaki,masz dzis swoje swięto,idz pohuśtac sie na huśtawce,itp a nie tworzysz slabiutkie prowo.

Gość gość
Ona nie może mieć 6 lat to ma 36? ładna?

Gość gość
..."od kąd"... "od tąd"....

Gość gość
To on nie zna jej przeszlosci, nie ostrzegal go nikt przed nia? Nie wie ze to dwukrotna rozwodka z dwojgiem dzieci? Wie? Skoro swiadomie sie w to pakuje to chyba jakis desperat nieznajacy zycia... Jak lubi wychowywac nie swoje dzieci to jego sprawa... On Ci sie podoba autorko?

Gość imienko
około 2 miesięcy się znają , około 36 lat ma. Czy ładna z twarzy tak ale później już nie, wiem bo czasem nosi za mała bluzkę i widać co kryje.

Gość gość
Jedna i druga to szmata.

Gość imienko
około 2 miesięcy się znają , około 36 lat ma. Czy ładna z twarzy tak ale później już nie, wiem bo czasem nosi za mała bluzkę i widać co kryje. Ostrzeżony został przez koleżankę ale On wszystko Milenie powiedział. Kiedyś mi się bardzo podobał z biegiem czasu to mi prawie mięło choć mam nadzieję.

Gość gość
Ciekawe że nazywasz osobę która próbuje powstrzymać aby nie cierpiał nazywasz szmatą. Najpierw przemyśl to co piszesz inteligencji tu nie widać

Gość gość
MS od mienilo :D

Gość gość
i nadal się imieni wokół dużego paltza u nogi

Gość gość
odkąd !!!!!!!!