Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM W SZOKU..KOLEZANKA POWIEDZIALA ,ŻE NA CHRZCINY NIE ZAPRASZA RODZENSTWA

Polecane posty

Gość gość

TYLKO DZIADKÓW SYNKA I CHRZESTNYCH. ZBULWERSOWALO MNIE TO ,A ONA UWAZA ,ŻE ZBANKRUTOWALABY JAKBY CHCIALA ZAPROSIĆ TYLE OSÓB.MA DUZ RODZENSTWA I KAZDY MA MĘZA LUB ZONE I DZIECI ROZUMIEM WSZYSTKO ,ALE JAK MOZNA NIE ZAPROSIĆ NA CHRZEST SWEGO DZIECKA SWOJEJ SIOSTRY LUB BRATA.PRZEGIĘCIE.

Gość gość
No ja też bym tak nie mogła, rodzeństwo to najblizsza rodzina, a jak by mnie nie było stac na chrzciny to bym ich nie robiła wcale tylko kosciół i tyle

Gość gość
A to zależy. I ja ją rozumiem. Znam rodzinę która na chrzciny zaprosiła tylko chrzestnych dla nich naprawdę zrobienie obiadu itp to byłby koszt a rodzina ma dalej więc tort i herbata niewystarczylaby i naprawdę wszyscy rozumieli.

Gość gość
Mojego męża siostra ma 4 rodzeństwa, natomiast jej mąż ma 5 braci i 2 siostry. Wyobrażacie sobie zapraszać wszystkich. Każdy ma po 2 lub 3 dzieci.

Gość gość
Jestem z 5 rodzeństwa wszyscy mają rodziny i też się wzajemnie nie zapraszamy na takie imprezy typu chrzciny czy komunia chyba, że akurat ktoś z tej ekipy jest chrzestnym. Mój mąż ma 3 rodzeństwa i też wszyscy już pozakładali rodziny. Nasze rodzeństwo z rodzinami daje razem 29 osób :o natomiast nikt do nikogo nie ma o to żalu. Nadrabiamy za to na składkowych rodzinnych grillach i piknikach przez całe lato :)

Gość gość
13.56 wyobrażamy sobie