Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z ciastem francuskim

Polecane posty

Gość gość

mam wrażenie że gdy zawijam farsz w ciasto francuskie, to ciasto od środka od farszu jest surowe mimo, że jest świetnie upieczone z zewnątrz. Jak sobie z tym poradzić? chyba, że to ciasto mimo wszystko jest dobre do jedzenia. farsz przed włożeniem do piekarnika to pieczarki z cebulką wcześniej usmażone na patelni, surowe mięso, ser, papryka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zawsze tak mam,wydaje mi sie ze to od farszu:)to jest normalne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Mnie też się wydaje, że to normalne, bo jak czasem kupuję paszteciki to też od środka farsz jest wilgotny. To samo jest ze słodkimi wypiekami (rogalikami z nadzieniem itp)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie przejmuj się to normalne. Farsz puszcza tez wodę lub jest sam wilgotny i przechodzi to do ciasta :-D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Spróbuj dac mniej tluszczu do farszu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×