Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 20:08 (edytowany) Napisałabym tu pewne zdanie ale nie mogę powiedzieć zbyt wiele. Edytowano wczoraj o 20:09 przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 20:10 Wiem zgoda a drugiej strony nie widzisz to na co że fajnie też było co no na co to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 20:15 Za wysoka była cena tego "fajnie" do zapłacenia. Z drugiej strony, o ironio, jak tak czasem myślę, to kto wie czy gdyby nie to, to nie byłoby jeszcze gorzej, choć pozornie 5 razy lepiej. Bo chwilowo, a potem.. co?- No wiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 20:16 Uratowałem cie przed yhmy ciagnąc w yhmy jakas jebnięta filizofia ale spx no całkiem kuzwa ma sens 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 20:17 Nooo. No a nie?! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 20:21 To ci sie udało nie igraj z ogniem a to wiesz srki dziś sie smiejesz jutro co ale aj zgoda tylko że to nie koniec nie chce źle a wiesz no co no tak wiemy jak jest i to starczy do ciszy wróć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 20:25 Ok zara.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 20:28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 21:04 Mam coś co potrzebujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 21:39 Jeszcze przed chwilą było że się zmienisz i żebym z ogniem nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 21:40 Jedna mi pasuje do tamtej: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 21:44 Silniejsze od mnie jak od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 21:46 Faktycznie potrzebuję ale mi szkodzi i to wiesz doskonale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 21:48 Szkodzi i nie Kurfa ok próbuj powinienem zrobić a nie dajemy rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 21:59 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 22:02 Wczoraj było idealnie na daleki wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 22:04 Za późno się zorientowałam, nie lubię bez planu tak nagle, zwłaszcza te dalsze akcje. I nie chciało mi się, zimno, ale kurde fakt, okazja idealna, tylko lepiej żeby w środku tygodnia jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 22:06 Ryzyk zawsze jak dalej a jo w tygodniu mniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 22:07 Tyle dobrego że to jednorazówka będzie. Ale obawy są tak solo mimo to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 22:08 Kamy obczaj jak co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 22:10 A tam wątpię, że ktoś przy tym majstruje, ale wiadomo trzeba zrobić konkretny rajd i przebierke. Dlatego to nie tak hop.. Byleby nikogo nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 22:13 Albo w inną bardziej szansa że nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 22:16 No tak. Trudno się zdecydować. Teoretycznie raczej nikt przy tym nie będzie, ani wtedy ani po, a jednak lepsza taka jak wczoraj, niż inna okazja, a to znowu inna bezpieczniejsza dla mnie tak fizycznie. Przemyślę na przykładzie jak to wygląda. Może się przejdę sprawdzić na żywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 22:17 Ryzykować żeby sie przekonaćXD to już bierz co trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano wczoraj o 22:19 Prawda. Dobra, jeszcze pomyślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 22:29 Bez przebierki i rajdu ciągu nie przetniesz czarnego punktu może nie być zwiększasz ryzyko czas ucieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 14 Napisano wczoraj o 22:31 Za mały import żeby kto tyle nad tym majstrował i wyżej szedł nieopłacalne ryzyko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano 3 godziny temu To fakt import nie dość duży, żeby ktoś nad tym chodził specjalnie, tym bardziej że efekt zaraz nie będzie widoczny. Ważniejsze bezpieczeństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach