Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężatki lubia w dupke

Polecane posty

Gość gość

Poznałem ostatnio taka co mąż zaniedbuje, więc zaopiekował się jej potrzebami, a że przy ostatnim spotkaniu miała okres więc dupke jeszcze chętniej wypinala :)

Gość gość
Wiadomość dnia...

Gość gość
Większość kobiet nie uprawis seksu podczas okresu

Gość gość
Ja akurat uprawiam. Zasadniczo mogłabym to robić bez przerwy, kiedy mam okres. Biedny mój chłop.

Gość gość
Mężatki lubią się pieprzyć. Kropka. A w pewnym wieku mają ochotę ma eksperymenty np moją fantazją jest pieprzy/ć się z jakimś mlodzieniaszkiem, choć dotychczas pociągali mnie dojrzali mężczyźni.

Gość gość
Ok, źle napisałam, mężatki są niedor****ne, nawet jakby się pieprzyły codziennie z mężem. Po nastu latach małżeństwa jest ochota na nowego ku/tasa, nowe doświadczenia.

Gość gość
Oj, oglądają się oglądają, znasz statystyki zdrad, a ile ludzi się nie przyznaje tego nie wiemy. Nie sądzę aby każda z tych par była niedopasowana lub nieatrakcyjna seksualnie. To tak nie działa.

Gość gość
dlatego wolałem się wyszaleć do 35 roku życia. mam 36 i biorę ślub. moja żona ma 31. będziemy mieli dziecko później planujemy drugie. skupienie się na pracy, dzieciach, krótki staż ślubny, dbanie o siebie, ciągle wspólne wypady i komu by się chciało szukać przygód ? z jakimś DonJuanem Pawłem albo Sekretarka Elwira? by najmniej ja przed żona widziałem różne szpary . ok 17 i wiem, że nie ma jakiejs wiekszej różnicy. po prostu jednym by to odpowiadało, innym tamto. niezamezne tez lubią w d**e. my się czasem z zona tez tak bawimy. Zostałem przy jednej co kocham i mam pewność że to był dobry wybór. Dziękuję pozdrawiam.

Gość gość
A gdzie posuwałeś?

Gość gość
Kiedyś poznałem fajna mężatkę na czacie. Pisaliśmy że sobą przez pół roku . Po tym czasie spotkaliśmy sie. Było kino, kawiarnia, spacer. Potem spotkaliśmy się po dwóch miesiącach wtedy zaproponowała że chciałaby zobaczyć jak to jest z innym facetem bo mąż był jej pierwszym mężczyzną. Kochaliśmy się przez 6 godzin był to namiętny pełen czystej czułości namiętności sex. Potem rozstaliśmy się. Napisał mi SMS-a że nie może się spotykać bo było jej tak cudownie że chciałaby to ze mną robić codziennie a nie może sobie na to pozwolić bo jest uzależniona od męża.

Gość gość
bywa i tak:) 80 % mężatek się puszcza:)

Gość gość
Z tymi % to z czapki strzelacie...ale prawdą jest, że jak kobieta przed ślubem się nie wyszumi (podobnie jak facet z resztą), nie nabierze doswiadczen to z czasem przychodzą myśli jak byłoby z innym....i są takie co sprawdzą a są takie co będą się tylko zastanawiać. Te, które próbują raczej są średnio zadowolone z współmałżonka i nie myśle tu tylko o sprawach łóżkowych...jak sie facio zapuści i jest śmierdzącym leniem, nie flirtuje z żoną, nie komplementuje....to później poroże rośnie :) :D więc z tym zdradzaniem to różnie bywa....i nie jest zawsze winna tylko jedna strona...druga swoje też dorzuca...ale zdrada to zdrada. Bywa. Pielęgnować związki trzeba i dbać o siebie.

Gość gość
wszystko prawda:) ale tak po około 10latach następuje zmęczenie materiału:)