Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

testy owulacyjne clear blue

Polecane posty

Gość gość

ktos ma jakies doswiadczenie w tym temacie? ulotka nie po polsku wiec troche dla mnie nie jasna. W dniu 12 zrobilam test jak to zalecono przy 32 dninowych cyklach i pokazala sie pusta buzka, w dniu 13 pokazala sie buzka usmiechnieta i nie zniknela z ekranu do dzisiaj, chcialam zrobic nowy test i nie wiem co mam zrobic? Czy ta buzka zniknie czy test jest uszkodzony? kiedy wykonac nastepny test?

Gość Cleo1976
Hmmm...Pierwsze, co mi się nasunęło, to pytanie, czy uprawiałaś seks, odkąd ta "buźka" w okienku się ukazała?:)Czy tylko tak sobie testujesz i czekasz, aż zniknie? Pozytywny test owulacyjny może się utrzymywać od 1 do nawet 5 dni, bo jest sygnałem, że poziom hormonu LH w organizmie jest cały czas wysoki.U niektórych kobiet ten test wychodzi pozytywnie także we wczesnej ciąży (np.w dniu spodziewanej miesiączki).Jednakże normalnie test powinien dawać wynik negatywny około 3-5 dni po owulacji.Jeżeli masz wątpliwości, wykonaj nowy test.

Gość gość
a nie lepiej zamiast testów jednorazowych kupić sobie mikroskop owulacyjny? jeden wydatek na 2 lata

Gość Cleo1976
Gościu, moim zdaniem lepiej, ale kobiety najczęściej nie mają nawet pojęcia, że coś takiego istnieje...:)

Gość gość
to może powiecie o nim coś więcej?