Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Implant bródki Wasze opinie

Polecane posty

Gość gość

Mam taką typowa polską bródkę...czyli małą, lekko zaokrągloną a chciałabym mieć podłużną, "wyciągniętą" pełną, lekko spłaszczoną zamiast kulki znaczy się tego okropnego zaokrąglenia lub przynajmniej je zmniejszyć i tu chyba byłaby pomocna lipoliza z górnej części brody...Mam pytanie do Was bo jestem zielona w temacie, czy warto dać sobie wszczepić implant? Lekarze a przynajmniej większość jest łasa na pieniądze i poinformują pacjenta o zagrożeniach ale tak czy owak będą namawiać do zabiegu bo to dla nich zarobek i to niemały, moje obawy są takie, że to odpadnie, implant, z tego co wyczytałam to oni zmniejszają najpierw trochę żuchwę a następnie podpinają implant to by oznaczało, ze jak on odpadnie to mam krótszą żuchwę niż przed zabiegiem a ryzyko jest, wypadek dajmy na to...ja najbardziej się martwię, że przez 3 miesiące jest zakaz uciskania brody a przecież to nie takie łatwe zwłaszcza, że zaraz będzie lato. Boję się, że jak mnie facet podczas seksu złapie za tą część twarzy złapie to mi zrobi krzywdę a przecież czasami człowieka poniesie podczas rozumiecie? Pewnie myślicie, ze jestem pustakiem ale mam pieniądze a to mój kompleks przez co unikam zdjęć z drugiej strony nie chcę czekać 3 miesięcy aż to się wygoi a później jeszcze martwić się, że mi odpadnie. Czy ktoś potrafi mi przedstawić alternatywę? Tak aby nie trzeba było czekać tak długo po zabiegu tylko szaleć od razu?

Gość gość
Jebnij sie w ten głupi łeb

Gość gość
już chcesz dawac dupe w tak mlodym wieku wstydz sie

Gość gość
no co kurwa

Gość gość
Pytam powaznie.

Gość gość
UP

Gość Pośmieciarz774
Jak tak można... 😡💤😠