Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz mniej facetów chce być w stałym związku

Polecane posty

Gość gość

wiedzą z czym się to wiążę, wcale się im nie dziwie, stały związek to praktycznie same problemy i ograniczenia

Gość gość
doprawdy? ciekawe ze w okresie od stycznia do czerwca nie można dostać się na kurs przedmalzenski w moim (duzym, wojewodzkim) miescie bo tyle chętnych osob na ślub..

Gość gość
Same problemy, obowiązki i koszta

Gość gość
Do rozwodów też są kolejki.

Gość gość
nie można dostać się na kurs przedmalzenski w moim x kler do perfekcji opanował sztukę wciskania ciemnoty, prania mózgu i wyłudzania pieniędzy od debili, zazdroszczę im tego daru, wieloletnia praktyka, rady przekazywane z pokolenia na pokolenie, ten kołchoz istnieje tyle lat :D

Gość gość
23:14 spokojnie spokojnie, sa tez sluby cywilne, nie chce ktos koscielnego bo nie ma takiej potrzeby, to ma przeciez inne opcje :) jesli dla Ciebie slub koscielny jest jedynie konsekwencja manipulacji i braku samodzielnego myslenia to Twój problem :)

Gość gość
ja bym chciał być w stałym związku ale jak widzę laski dookoła to moja wiara w kobiety umiera ... wymagań całe multum ale same o siebie nic... im sie wydaje że sama nagrodą są już tylko one same,ich wyglad itp. Tylko leżeć i pachnieć , tymczasem zwiazek powinien być oparty na wzajemnym wspieraniu sie i pomocy.

Gość gość
Też zauważam,że mają wymagania,ale same ich nie chcą spełniać. Brak tutaj konsensusu ,złotego środka-każdy coś od siebie da,z czegoś zrezygnuje ,ograniczy i coś by było

Gość gość
A ja widzę całą masę leni facetów za których dziewczyna ma odwalac czarna robotę a oni tylko narzekają więc nie płeć bzdur facio

Gość gość
Mam wrzucic zdjecie 40 letniego zapoconego zula idacego z 20 letnia zadbana laseczka? Bezdomny, bezrobotny menel. 20 letnia dzirwczyna z dobrego domu, cale zycie i mozliwosci przed nia. Wiec nie pieprzcie o wymaganiach modeli, kasy bo tylko sie pograzacie :D zul jest lepszy od was

Gość gość
Znam dziewczynę która utrzymuje faceta a on ja zdradza więc to pier### olenie jakie kobiety sa zle jest żałosne , to właśnie faceci mają wymagania ma być szczupła ładna gotować prasowac sprzątać i jeszcze pracować

Gość gość
bo pewnie ma kasę,któa w dodatku odziedziczył po tatusiu.Takiemu zawsze łatwiej ale rozmawiajmy o przypdkach realnych a nie o antypodach.

Gość gość
P********z kotku, nie znam i nie widziałem, by 20 łatka chodziła z żyłem. Moi znajomi też.

Gość gość
Dobry związek to taki gdzie obie strony daja coś od siebie... kobiety które spotykam są tylko roszczeniowe,no sorry ale z tej mąki chleba raczej nie będzie. Wzajemne wspieranie się,fajnie jak laska ma wygląd no ale wygląd to nie wszystko.No chyba że sie ma 20 lat i sieczkę w móżgu.

Gość gość
Rosjanka by wam dała szkołę albo Niemka , rosjanki może i dobrze prowadzą dom ale to facet ma je utrzymywać i zasypywac prezentami a jak nie to nara , tylko Polki mają taką katolicka mentalność sierotek które się dadzą zajezdzic dlatego mam chłopaka Niemca

Gość gość
40letni zul i 20kq? Chyba w jakiejś komedii romatycznej dla samotnego alkoholika koniobijcy. Nie chodzi o wiek ale o ten alkoholizm - w zyciu nie uwierzę. Bajki.

Gość gość
Co za bzdury, by 20 łatka chodziła z źulem.

Gość gość
"Chyba że ma 20 lat i sieczke w mozdzku " no popatrz bo ja mam 20 lat nie jestem roszczeniowa umiem gotować mam chłopaka od 3 lat i opiekuje się mlodszymi braćmi , a znam takie które mają po 30 lat i nadal im imprezki w głowie , wiek nie jest wyznacznikiem charakteru no chyba ze ktos jest biedny intelektualnie

Gość gość
sorry, nie każda 20k jest niedojrzała tylko PRAWIE każda;D Jesteś wyjatkiem a wyjatki jak to sie mawia - potwierdzają regułe.