Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zemścić na kobiecie która próbowała rozbić mój związek dla zabawy?

Polecane posty

Gość gość

Odczuwał tak silną złość, przestaje nad tym panować. Chcę żeeby cierpiała tak samo jak ja. Jakie macie pomysły?

Gość gość
polecam psychiatre :D

Gość gość
Poprostu może uświadom ludzi jaka jest i słusznie zniszcz opinie , kto sieje wiatr ten zbiera burzę myślę że los sam najbardziej jej nakopie do doopy

Gość gość
Jeśli doswiadczysz kiedyś takiej sytuacji to zrozumiesz. Mnie tez zupełnie zmieniła się perspektywa i nigdy wczesniej nikomu źle nie zyczylam. Do tego momentu.

Gość gość
Też brałeś udział w tej zabawie

Gość gość
Jesteś psychicznie chory. Ale psychopatii nie da sie wyleczyc. Ty zniszczyles mi życie zabierając ok. 10 - 15 lat i inne dziedziny zycia i zdrowie i cenny czas. A potem rozwaliles mi kolejną znajomosc . pies ogrodnika

Gość gość
23:48 to samo pomyslalam . A zemsta jest najgorszym co mozesz zrobic i to zlo do ciebie wroci .

Gość gość
Dla niej to wszystko to zabawa. Wczesniej rozbiła malzenstwo, bo "się zakochała i to było najważniejsze". Wiem tez ze w innym związku tez bardzo namąciła. Sama jest zaręczona z facetem kilkanascie lat starszym, który ma dobrze prosperującą firmę, płaci za wszystko, ale się nie nie interesuje, wiec jest znudzona i szuka wrazen. Jeszcze nigdy nie poznalalam tak wyrachowsnej osoby.

Gość gość
Zależy jaka zemstwa pokazanie prawdy o niej innym i spalenie w oczach innych to nawet dobry uczynek bo może ktoś inny się już na nią nie natnie bo będą unikać

Gość gość
A ty się zamknij zawsze szczery , widać ze szacunek do kobiet to rzecz Ci obca z resztą się nie dziwię siedzisz na forum bo Cię kobiety unikają jak ognia

Gość gość
Tez chce wierzyć w to, ze zło powraca do osoby, która je wyrządziła, ale jak widać w tym przypadku to chyba niekoniecznie. Zdradza swojego faceta, który jest bardzo w porządku wobec niej - dba o nia, buduje dla niej dom, chciala auto to dostała nowe z salonu za ponad 100 tysięcy, nie była zadowolona ze swojego nosa zapłacił za operacje plastyczna, można długo wymieniać. A przez przypadek dowiedziałam sie o kilku innych sytuacjach, gdzie wyrządziła krzywdę innym. Świetnie się jej powodzi i nie zapowiada się na to żeby sie to zmieniło. Może gdyby jedna z osób, e których życie wczesniej wlazla z butami próbowała cos z tym zrobić, to ja nie bylabym teraz w takiej sytuacji w jakiej jestem. Nie zostawie tego, choćby po to, aby kolejna osoba nie cierpiała.

Gość gość
Im wyżej się wlezie tym niżej i bolesniej się spada , może za parę lat będzie miała taki wypadek ze straci obie nogi czego nie życzę nikomu

Gość gość
Nie wystarczy mi "może". Równie dobrze może się okazać ze nadal będzie sobie żyła zadowolona i robiła to samo. Póki co tak jest. Muszę podjąć jakieś działania, nie zniose dłużej tej bezczynnosci

Gość gość
Aleś tu głupia, albo to prowo. Skoro faktycznie tak było to rozmowa z jej facetem powinna wystarczyć . W końcu go zdradza , no nie? Jak masz jaja to umów się na rozmowę z jej kolesiem i daj kawę na ławę .

Gość gość
Kochanie , nie przejmuj się jakąś scierka z piekła rodem nie niszcz swojej duszy i siebie , zobaczysz jak ci ulży jak pokażesz ze jesteś ponad to

Gość gość
Próbowałam to zrobić, ale ja nie mam konkretnych dowodów, powiedziałam mu żeby ja sprawdził i jak dokładnie ma to zrobic, a on od razu powiedział jej o tym i zdążyła wszystko pokasowac. Facet jest zaślepiony i wierzy jej we wszystko, a ona się niesamowicie pilnuje - kasuje każda wiadomość zaraz po wysłaniu itd.

Gość gość
Próbowałam być ponad to, ale dłużej nie potrafię. Straciłam poczucie bezpieczeństwa, zaufanie, pewność, to co było dla mnie najważniejsze, a ona się jeszcze ze mnie smieje

Gość gość
Zrob screeny jej rozmow z twoim facetem i wyslij do jej faceta. Bedzie mial dowod. Polecam tez wyslac zywe karaluchy na jej adres, mozna zamowic w sklepie internetowym, zawsze dziala :D

Gość gość
Powiedz mi czy mozesz być "karana" przez policję , jak np. poda cie na policję , ze jej dokuczasz to moze bedziesz musiała zapłacić jakaś śmieszna karę, jak pracujesz np. z dziećmi itp. to musisz być grzeczna :D a jak nie , nie masz nic do stracenia to podam wiecej sposobów.

Gość gość
Niestety wszystko jest juz pokasowane. Żałuje, ze nie zrobilam screenow, chociaż nie było tam nic co mogłoby jej zaszkodzić, bo wykrecilaby się z tego. Jej facet wie, ze miała ponad roczny romans z kolega z pracy i nadal są razem.

Gość gość
Mogę, pisz smialo.

Gość gość
Może zacznijmy od początku bo czegoś tu nie rozumiem. W jaki sposób chciała rozbić twój związek? Uprawiala sex z twoim facetem? Chodziła z nim na randki i deklarowana ze zostawi swego faceta gdy on zostawi ciebie? Napisz co dokładnie robiła, bo może to tylko twoje urojenia zazdrosnej kobiety?

Gość gość
Najlepiej olać ciepłym moczem. To je najbardziej wkurwia.

Gość gość
Zapraszała do siebie na weekend, gdy jej facet pojechał w delegacje, wysyłała mu swoje zdjęcia, dwuznaczne wiadomości, prezenty przy aucie w garażu, na rzucała się bardzo, oczerniala mnie, namawiała na rozstanie tekstami w stylu "nie marnuj sobie dłużej życia". Widziałam część tych wiadomości i w żadnym wypadku nie są to moje urojenia. Ogólnie bardzo namieszala miedzy nami wykorzystując gorszy czas który mieliśmy.

Gość gość
No to w czym problem? Chcesz się zemścić? Zrób to z głową. Poproś w takim razie ukochanego, aby towarzyszył ci na rozmowie z jej facetem. Opowiecie mu wszystko ze szczegółami. Facet facetowi powinien uwierzyć. Btw jakie to prezenty zostaeiala twemu facetowi? Możecie też je pokazać.

Gość gość
A Twoj facet skorzystal, pojechal do niej? Pisal z nia?

Gość gość
Nie pojechał i nie skorzystał. To koleżanką z pracy, z ktora miał kontakt.