Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zemścić na kobiecie która próbowała rozbić mój związek dla zabawy?

Polecane posty

Gość gość
No więc nie możesz wziąć faceta i jechać na rozmowę z tymi prezentami do jej partnera?

Gość gość
Nie będzie chciał się z nim spotkać. Denerwuje się niesamowicie na samo wspomnienie tej sytuacji. Nie chce się w tym babrac. To ja na e potrafię odpuścić. Za daleko to poszli i zbyt Duże szkody Wyrządziła żebym tak po prostu zapomniała o tym.

Gość gość
Przepraszam za błędy, autokorekta

Gość gość
No ale przecież to chodzi o wasz związek! Jak to może nie chcieć jechać? ?????? Powinien zrobić to dla ciebie.

Gość gość
Po co ty się przejmujesz jakąś głupią piczą. Nie zniżaj się do jej poziomu. To najlepsze co można zrobić.

Gość gość
A choćby po to, aby innym laskom nie szkodzi la. Karaluchy to dziecinny pomysł i nic nie wskora. Wspólna rozmowa z jej facetem to najsensowniejsze rozwiązania.

Gość gość
Autorko, a jakie dawała mu prezenty? Macie je jeszcze?

Gość gość
Przywoziła mu piwa regionalne z okolic z których pochodzi, robiła mu soki pomidorowego domowej roboty, tego typu rzeczy. Chciałabym pigadac z jej facetem, ale to już spalone, bo zabezpieczyła się i nagadala mu ze jestem pop*****lna itp., wiec to jej uwierzy, ja jestem obca osoba i jak pisalam oba się bardzo pilnuje, nigdy nie korzysta z smsow i Połączeń bo to on płaci rachunek za telefon. Tylko whatsapp z którego od razu kasuje. Myslalam o tym, żeby włamać się na jej maila, ale nie znam nikogo kto się zna na tym

Gość gość
Ja bym nie kiwnęła małym palcem w sprawie jakiejś zwykłej szmaty.

Gość gość
Gdybyś nie przespała nocy przez 5 miesięcy tak jak ja, zaliczala ciągle kłótnie w domu, czuła się bezsilna, itp. Moja perspektywa zmieniła się o 180 stopni po tej sytuacji. Tez tak kiedyś mowilam i myslalam. Teraz patrzę na wszystko zupełnie inaczej, bo do tej pory nie natrafilam na tak wyrachowana i egocentryczna osobę.

Gość gość
Autorko masz jej fb?;może kafeteria nie zaczną do niej bez przerwy pisać? Będzie miała non stop info na messengerze i może to wzbudzi ciekawość jej faceta, a ona da se spokój?

Gość gość
G****a się nie tyka ale jak kto woli.

Gość gość
Mam jej FB, ona juz odpuściła i od 2 miesięcy jest spokoj, ale za 2tygodnie mój partner zmienia miejsce w firmie i będzie siedział blisko niej. Boje się, ze znowu sie zacznie, bo będą się widywać codziennie :( miała straszne parcie na niego (nie znajduje innego określenia na te wszystkie działania).

Gość gość
Ta suka jest z patologii, normalnego domu czy bogata ?

Gość gość
Olej to bla bla bla no tak niech bedzie frajerka

Gość gość
Nie z patologii, ale raczej z takiego biedniejsze go z małego miasteczka. Dlaczego pytasz?

Gość gość
01:28 Ale jak ją wk****i :D trzeba zacząć od psychicznego podejścia do tej suki, przetrenować ją tak , żeby nie wiedziała do końca czy ma stalkera czy wroga. Ważne , żeby czuła się zdezorientowana. Weź telefon od swojego faceta i sama zacznij pisać , podpuść ją, i wyślij screeny do jej faceta.

Gość gość
Piszecie, ze gowna sie nie tyka i żeby to olac, ale wyobrazcie sobie, ze same znalazlyscie się w takiej lub podobnej sytuacji. Nadal tak łatwo przyszłoby Wam stosowanie się do swoich rad? Ja zupełnie inaczej Zaczelam postrzegać ludzi po tej sytuacji

Gość gość
do 00:00 polecam dobrego lekarza od głowy aby doradził jak leczyć chore wymysły umysłu i przekrecanie faktów. Lecę do Ameryki.pa

Gość gość
01:52 To jest ważne, to znaczy, że suka się dowartościowuje , ma tak naprawdę niskie poczucie własnej wartości, jak straci facetow i kasę to się załamie, tylko to ma. Ma dużo do stracenia, aż dziwne, że tak leci w c***ja, ale d***** tak maja.

Gość gość
Nie moge do niej pisać od mojego faceta, bo na wa ja zablokował, na FB tez, a nigdy wczesniej z nią smsow nie wymianial, bo ona się bardzo pilnuje. Poza tym jest cwana i może się zorientować, bo on nie ma z nią żadnego kontaktu, a rozmawiali głównie przez komunikator w pracy, wiec jeśli ja napisze to ona od razu zagada w pracy i wszystko się wyda.

Gość gość
Wiem, ze ma niskie poczucie wartości, jest zakompleksiona. Pozwala sobie, bo jej facet to cipa - zero reakcji na jej wyskoki i nie interesuje się nią za bardzo.

Gość gość
01:58 Wystarczy jeden wieczór jak dobrze to rozegrasz. Weź telefon od faceta jak śpi albo gdzieś wyjdź. Podkręć ja, jebnij jej kilka komplementów, powiedz, ze "moja dziewczyna jest taka i owaka a ty jestes cudowna", podpusc ja. zeby wydała ci dwuznaczne foty, dziffki szybko ściągają majty dla facetow :D ona tego oczekuje.

Gość gość
Ona się boi bardzo żeby nic się nie wydało, bo straci bardzo komfortowe życie. Dobrze kłamie A jej facet wierzy we wszystko.

Gość gość
01:57 Lecisz do Ameryki mówisz. Nie gadaj do nas jak do swoich koleżanek ze wsi :D Poleciec do mozesz do USA, lub w skrócie do Stanów , a w twoim przypadku to do Pcimia Dolnego

Gość gość
Jak dasz namiar do siebie to ci dam kilka wskazówek. Tu niewiadomo kto to czyta i ta suka moze isc na psiarnie jak juz straci kase od faceta. Używaj tora, usuń JavaScript.

Gość gość
Odezwij się do mnie koniecznie na adres ona99 małpa onet.pl Tego się obawiam właśnie, ze jak zacznie się grunt usuwać spod nóg to urzadzi polowanie na czarownice.

Gość gość
Facet nic jej nie mowi, ze ona flirtuje z różnymi facetami, pisze?

Gość gość
On tego nie wie, bo ona wszystko kasuje, on ciągle w pracy i ma ja w dupie

Gość gość
Bardzo ciekawi mnie jak reaguje twoj facet gdy rozmawiacie o niej.Broni jej? Czy powiedzial ci o wszystkim?