Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacor

Kac po wizycie u prostytutki

Polecane posty

Gość kacor
Skromna Ja Pytasz mnie, to Ci odpowiedziałem, a masz pretensje, że ktoś inny zabrał głos? Nie jesteś tu sama na forum.

Gość gość
gość dziś W życiu bym nie była z takim co na dzięki chodził.....buhahahahah masz 99% szans że z takim będziesz lub jesteś. no tak,uważaj,bo ewentualny partner ci powie że wcześniej chodził do prostytutki. buhahahah jako kobieta powinnaś zrozumieć jedną żelazną regułę - jak facetowi nie układa sie z tobą seks to licz sie z tym że prędzej czy później cie zdradzi - z prostytutką lub nie. Facet potrzebuje seksu jak ryba wody.

Gość gość
Dokładnie. Jak idziesz do takiej studentki to nawet ręczniki którymi się wycierasz od razu wkładasz do pralki. Poza tym to normalne zwykle dziewczyny. Być może wasze koleżanki że studiów czy pracy.

Gość gość
Przecież kobiety zdradzają jednakowo często jak faceci - rozwala mnie ta obłuda. Najczęstszą przyczyną zdrad kobiet jest to że mąż przestaje być czuły - u facetów po prostu brak seksu.:D

Gość kacor
Nie usprawiedliwiam się , że bez uczuć. Wolałbym z uczuciami. Żona ma moje potrzeby gdzieś, więc wypada z gry. Normalna kobieta musi się liczyć ze zdradą jak unika seksu z mężem. X Kochanki to problemy, przerabiałem to. Mają problemy z zachowaniem dyskrecji, spotykają się z zemsty, Poza tym jednak ja mam rodzinę, dzieci, którym chcę poświęcać czas.

Gość gość
jestem jedną z tych,które przyjmują w ,,domu,,.To prawda,przychodzą do mnie najczęściej mężowie.Niektórzy swoje żony zostawiają na ten czas w galerii handlowej i wpadają na małe co nieco.Nie uprawiam seksu rodem z obleśnych p****li bo zależy mi na moim zdrowiu ,a zdarzali się panowie,którzy chcieli próbować na przemian w dwie ,,dziurki,, .Co to ,to nie.Większość panów to bardzo mili mężczyźni,którzy co tu ukrywać -mają swoje potrzeby,a żony lub partnerki nie mają ochoty lub nie chcą ich zaspokoić.Tak-badam się co najmniej raz w miesiącu -prywatnie.Krew,mocz,usg.cytologia raz na 3 msc.,biocenoza pochwy-raz na miesiąc.Do tego odpowiednia dieta,kosmetyczka,masażysta,siłownia-do tej pracy trzeba być zawsze w formie:)

Gość gość
Prostytutki z portali to już teraz klasa sama w sobie. Im zależy by klient był zadowolony toteż dbają o siebie i o to by tego typu spotkania przebiegały pomyślnie. Sam się przełamię i chyba pójdę do jakiejś dziewczyny bo ciśnienie mnie już rozwala - paru znajomych było i byli zadowoleni.

Gość gość
Żona idealna to taka - matka dla dzieci,dzi....ka w sypialni;D

Gość gość
R u c h a c trzeba

Gość gość
hihihihi

Gość gość
Mi to nieraz wydaje się że kobiety są całkowicie głupie. Przecież tak nie wiele trzeba żeby mąż cie nosił na rękach.

Gość gość
"Żona moja oddaj się bo inaczej zdradzę Cię"

Gość gość
Ale ty jesteś naiwny sama prezerwatywa nie chroni przed chorobami wenerycznymi.

Gość gość
Zono moja dasz mi dzisiaj d u p y

Gość gość
Co wy z tymi chorobami. Jak złapie to złapie to się wyleczy. Kuuurwa, nie *****ch bo się można zarazić, co to za życie.

Gość gość
To ty byłeś z kobieta tylko dla seksu ?

"To nie ma nic wspólnego z desperacja. Chodzą normalni mężowie, ci w związkach itp" x Mylisz desperację z uczciwością wobec partnera. Faktycznie, chodzenie do prostytutki gdy się jest w związku nie ma z uczciwością nic wspólnego. Może w rynsztoku to norma, ale nie przekładałbym zachowań marginesu na całe społeczeństwo. xxx "Siedzisz sobie w biurze i nagle masz ciśnienie albo chciałbyś spróbować czegoś nowego, dzwonisz umawiamy się i tyle" x Miej tylko nadzieję, że kolega przy biurku obok nie będzie miał ciśnienia, żeby Ci nasrać na krzesło, bo zachciało mu się spróbować "czegoś nowego":) Dlaczego miałby się powstrzymywać, przecież krzywdy goownem Ci nie zrobi:) xxx "Gdzie tu desperacja. To tak jak z obiadem, można ugotować a można zjeść na mieście, gotowe" x Naprawdę jesteś tak ograniczony, że porównujesz seks i kontakt fizyczny z drugą osobą do zjedzenia obiadu? Czym się różnisz od małpy?:)

Prezerwatywa x hahahhahahaha...ile masz lat ? ja mam niewiele ponad 30 i zastanawiam się mocno ile ty masz chłopie lat ? xxx Nie jesteś tu sama na forum. x no widzę własnie że jest tu też grono idiotów :D a możesz zdradzić tych kilka prostych zasad prócz prezerwatywy ?

Gość gość
lepiej juz ru...ać prostytutkę niż nie ru...ać wcale - a tragedią już jest gdy ma się żonę i też sie nie r....a :) Ja bym chyba skoczył z okna gdybym miał taką sytuacje jak ty ziomek - dawaj i chodź ile wlezie,kasy nie żałuj,bo kiedy se podu pcys? Jak żona łaskawie w sypialni da się przelecieć? Jestem z tobą. Kasy szkoda no ale...

Gość gość
Te Skromna a ty co? Bojowy Batalion Żelaznych Dziewic że chłopakowi wypominasz chodzenie na dzi...ki?

Gość gość
Baby wy to powinniscie brzydzic mezczyzn ktorzy mieli jakikolwiek seks oprocz was

Gość gość
Skromna ja ma problem z sexem. Dla niej to chyba jakieś nie wiadomo jakie przeżycie.

Gość gość
Ja chodzę co miesiąc

"Skromna ja ma problem z sexem. Dla niej to chyba jakieś nie wiadomo jakie przeżycie" x Współczuję, jeśli dla Ciebie seks to porównywalne wrażenia jak przy odlewaniu się:)

Gość gość
Przyjemne ale nie jakieś nie wiadomo co. Ot takie rutynowe dymanko jak się organizm domaga. A domaga się codziennie.

Gość gość
Na co licza prostytuty oprocz kasy? przeciez to nie jest latwy bisnes trzeba sie nameczyc silownia kosmetyczka dieta nerwy i zawod bez przyszlosci a gdzie czas na milosc?cieplo? faceta kto normalny zwiaze sie z byla ladacznica ?kryptogej?psychol?masochista

Gość gość
Bozeeeee. Po pierwsze kto się dowie, po drugie one tyle kasy natłucza że do końca życia nie będą musiały pracować. A ciepło, miłość itp to można mieć równolegle, lub po 30.

"Przyjemne ale nie jakieś nie wiadomo co. Ot takie rutynowe dymanko jak się organizm domaga. A domaga się codziennie" x Czyli tak jak odlania się. Nadal współczuję:)

Gość gość
Dzisiaj liczy się kasa nie miłość

Gość gość
Mało stanowczy to pewnie jakis prawik co idealizuje a kobiety a one i tak traktują go jako tylko ofermę do rozmowy i potrzymania torebki. Gościu nie wiem skąd się urwałeś ale jak facet sobie nie pod....ma to chyba zwariuje. Seks to seks i nic ponadto,jak ktoś robi z tego filozofie to nigd sobie nie ulży.