Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie chce przyjąć mojego zaproszenia na facebooku

Polecane posty

Gość gość

Do tego wszystko ma "pochowane" , widoczne "tylko dla znajomych"... Czy nie uważacie że to jest upokorzenie z jego strony? Prosiłam go parę razy ale on mówi że on ma swoje hobby i tyle, lubi tam strony związane z motorami, itd...Tak, to jest jego hobby ale jeżeli mam być częścią jego świata to musi przeciez mnie w tym też uwzględniać. Nie wiem, traktuje to jako policzke, splunięcie w twarz.

Gość gość
A ty masz 10 lat, że tak tego Facebooka przeżywasz?

Gość gość
Ja pierrr

Gość gość
a znasz jego rodzine, znajomych, dlugo jestescie razem? moze powod jest taki ze juz ma swoja partnerke/ zone w znajomych

Gość gość
A po huj ci to facet musi mieć trochę prywatności jeżeli wszystko będziesz o nim wiedzieć to prędko ci się znudzi

Gość gość
Znam jego rodzinę, jesteśmy razem 2 lata, od paru miesięcy mieszkamy razem ze sobą

Gość gość
Ręce i cycki opadaja. Zerwij z nim i wyrzuć go z domu.

Gość gość
Troche to dziwne, no ale moze ma swoje powody. Moj maz ma takiego kuzyna. Facet ma 39lat i siano w glowie. ciagle lajkuje obrazki i cytaty mega seksistowskie. Nawet sie zastanawialam czy jego zona nie ma nic przeciwko, bo ja bym sie czula troche upokorzona jakby moj facet ciagle dodawal jakies cycate lale i zenujace cytaty o obowiazku robienia loda co rano i takie tam (zeby nie bylo- lubie seks oralny, ale nie lubie epatowania seksem w przestrzeni puplicznej). No ale jego fejsbuk, jego swiat. Ja po prostu usunelam go ze znajomych i jak mnie kiedys zapytal na zywo dlaczego, to powiedzialam mu to co napisalam wyzej.

Gość gość
Odczucia autorki tematu są całkowicie normalne i naturalne. 99% młodych kobiet odczuwa nie przyjęcie zaproszenia na FB jako silny stres. Sugeruje to, że adresat zaproszenia jest toksycznym człowiekiem, z którym nie warto się zadawać :)