Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajana29

Czy On kłamie?

Polecane posty

Gość Ajana29

Witam! Może Wy mi pomożecie z moim problemem..Spotykałam się z facetem wszystko było ok,co prawda mieliśmy małą przerwę w spotkaniach ze względu braku czasu przez pracę.. Kiedy doszło już do spotkania zobaczyłam na jego palcu obrączkę,kiedy zapytałam się czy jest żonaty,czy o czymś nie wiem,stwierdził,że nie,że to taki odstraszacz na małolaty żeby dały mu święty spokój..Że kupił niby ją właśnie z tego powodu..Jak mam się dowiedzieć czy on kłamie czy nie? Może ma kogoś a szukał odskoczni? Nie wiem co mam myśleć na ten temat :/

Gość gość
możesz być pewna, że kłamie

Gość gość
Kłamie. Zapomniał zdjąć :/ na fb nie ma żadnych dowodów że ma żonę?

Gość gość
ale gruby bajer :D

Gość gość
Jasne, że kłamie. Tez tak mialam- tyle że dobrze się maskowal i ściągał obrączkę. Fb nie miał...nie miałam jak sprawdzic.. ale często było tak, że mial momenty zapracowania (pewnie zona cos podejrzewala i pasowal na trochę). Dowiedziałam się prawdy, bo drogą dedukcji dowiedziałam sie, jak nazywa się jego kuzyn, który miał w znajomych na fb jego żonę... także uwazaj, bo niektórzy to potrafią klamac i to grubo. Zwlaszcza z obrączka, że niby odstraszacz.. a który wolny facet chcialy mieć jakis odstraszacz od młodych kobiet? Żaden... wręcz by się cieszyl. Pewnie z zabiegania zapomniał zdjąć obrączkę i tyle

Gość gość
13.05 dokladnie! Dla swojego dobra urwij Z nim kontakt I na koniec powiedz zeby wymyslal Inna scieme bo ta jest slaba

Gość Ajana29
Macie racje,mało kiedy odpisywał na wiadomości,ciągła wymówka,że zapracowany albo w kraju go nie było.. przed spotkaniem było ok nawet odpisywał na sms a po spotkaniu jak nie dostał tego czego chciał to znowu była cisza :( bajki,że chce ze mną być tak mi zamydliły oczy,że miałam chwilę zwątpienia czy czasami nie mówi prawdy..tak chciałabym się zemścić za to,żeby cierpiał tak jak ja..

Gość Ajana29
Właśnie to jest problem,bo jest bardzo tajemniczy,jego wymówką było że nie tak od razu małymi kroczkami chciał sie poznawać.. więc do domu i tak mnie nie zaprosi :/

Gość gość
Jeżeli to coś poważnego z twojej strony to wynajmij prywatnego detektywa i po kilku dniach się wszystkiego dowiesz :) Polecam ci detektyw Skrzypek z Wrocławia bo to specjalistka w tej dziedzinie.

Gość Ajana29
Nie.. :/

Gość gość
Nieeeee, absolutnie :) równie prawdomównego faceta to ja już dawno nie spotkałam :D

Gość gość
11.38 przeciez tu na kilometr smierdzi sciema, jaj bym nie tracila czasu ani pieniedzy na zadnego detektywa bo nie ma po co. Ten facet to bajerant ktory pewnie szuka skoku w bok I najlepsza zemsta bedzie olanie go- gdy napisze, to NIC nie odpisuj, jak zadzwoni to nie odbieraj. Ignorowanie boli facetow bo wjezdza im na ego ;).

Gość gość
Opcja z detektywem nie jest wcale zła. Moja znajoma właśnie wynajmowała tą panią Skrzypek mimo tego, że miała co do tego ogromne wątpliwości. Skończyło się na tym, że nikt o niczym się nie dowiedział, ona nie zapłaciła wiele a wszystko okazało się jedynie złym przeczuciem :) trzymam kciuki!

Gość gość
Co u Ciebie autorko? Pogonilas go?

Gość Ajana29
Napisałam co sądzę o nim i cisza..

Gość gość
Też bym w takiej sytuacji chyba zdecydowała się prywatnego detektywa..nienawidzę tego stanu kiedy dręczą mnie myśli i przypuszczenia. A co do detektyw skrzypek to słyszałam, że jest bardzo skuteczna więc płacisz i za kilka dni wszystko jest jasne.

Gość Ajana29
No tak ale jeżeli potwierdzi,że jest żonaty to co wtedy? zmieni coś?.. zresztą żonaty czy nie to i tak jest już skończone :(

Gość Ajana29
Nie no może tak nie do końca ale..detektyw to bardzo droga sprawa..

Gość gość
Nie do konca skonczone? Ludzisz sie czy co? Napisalas mu co o nim sadzisz a on nie odpisal bo jest tchorzem, bo tak wygodniej. Widzi ze nie ma do czynienia z naiwniaczka ktora lyknie kazda bajeczke... To tchorz I kretacz jak wiekszosc facetow a gdybys sie z nim spotykala to bylabys tylko jego zabaweczka. Ciesz sie, ze to tak szybko sie skonczylo bo tylko bys cierpiala