Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO PRAWDA ,że facet inzynier zawsze zarobi więcej niz 5 tysiecy miesięcznie?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o inzynierow architetury lub budownictwa ,a nie o inzynierów ochrony srodowiska i innych tego typu:) znajoma ma chlopaka ,który ma swoje biuro projektowe i narzeka na brak kasy ,a ja z przecieków wiem ,ze taki inzynier zarabia bardzo duzo ,bo za głupie pieczątki o pozwolenia na budowy i inne bierze kase a co dopiero za projekty.

Gość gość
no nie, kolega m 3500, budownictwo

Gość gość
Zależy. Jak nie jest obrotny, to nie zarobi. Mam znajomego w Warszawie, geodeta, 15 lat doświadczenia, uprawnienia wszystkie, robi operaty i śmiga na budowach jako pracownik swojego kolegi i zarabia w porywach 3500.

Gość gość
Geodeci duzo raczej nie zarabiaja. Mam duzo znajomych budowlancow i zarabiaja calkiem calkiem ale dobre zarobki zaczynaja sie jak juz sie troche w tej branzy popracuje. Tuz po studiach zarabiali w granicach wlasnie 3500zl teraz sadze ze 5tys spokojnie wyciagaja.

Gość gość
Ha ha ha. Ale to zależy co konkretnie robi. Mój mąż inżynier radiolokacji 12 brutto, jego kolega inżynier radiolokacji niecale 5. Robią to samo tylko w 2 różnych firmach.

Gość gość
Zależy ojciec inżynier kierownik budowy 10 jego pracownicy inżynierowie budownictwa 3500 bo jak sam mówi tytuł to jeszcze nic jak nauczą się kozystac z rysunku robić wyceny itp to wtedy 5 maja ale też niewszyscy