Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda jest taka że depresji się chyba nie da wyleczyć, to choroba przewlekła

Polecane posty

"spojrzałam jeszcze raz na to trudne słowo, najpierw zrozumiałam je jako mechanoRetoryka, to bym się nawet nie dziwiła, ze dziunia nie rozumie ale o erotyce nie słyszeć?" x A nie chodziło o dysgrafię? Poważnie nie wiem. Kuwa, i bądź to mądrzejszy od skrzynki pocztowej, to potem się zastanawiasz, czego jakiś nieuk nie zrozumiał.

"Malo stanowczy przestan zmieniac nicki bo nudne to jest" x Dziunia, przestań odpisywać sama sobie, to że Ty jesteś pusta jest tylko Twoim problemem:)

Gość gość
oo zaraz czyli on udaje, że ma przydupasa,,, o nieźle.. to chyba nie jesem aż tak tepa skoro posuwasz sie do takiej desepracji.. trohce to przykre a właściwie to śmieszne :)

Gość gość
Wiesiek, nudny jestes

Gość gość
czy tam w redakcji nie maja juz naprawde inteligentniejszych osob do rozkrecania forum?

Gość gość
to nie ja, pusty człowieczku ktoś cie mówiąc krótko wsypał ,poza tym, czyżbyś tracił grunt, że nagle zaczynasz mnjie obrazać?:)

"oho, wyrabia się mała szantażystka" x Tylko mało konsekwentna jest, widocznie ma kawał drogi do wyjścia:) xxx wygodna wymówka, żeby nie dać zarobić państwu na monopolowym x Każdy orze, jak może:) Tylko patrzeć jak wprowadzą akcyzę na jarmuż;)

Gość gość
Jedna i tak sama osoba stworzyla "zawsze szczerego", tego stanowczego i jeszcze kilka nickow. I po co? Nudne te twory wasze sa, na jedno kopyto lecicie juz.

"oo zaraz czyli on udaje, że ma przydupasa,,, o nieźle.. to chyba nie jesem aż tak tepa skoro posuwasz sie do takiej desepracji.. trohce to przykre a właściwie to śmieszne" x Oczywiście, i to niejednego:) W zasadzie występuję tu pod czterema nickami, a dzięki temu, że każdy z innego kompa to nawet czas postu mam ten sam:) Widzisz, doprowadziłaś mnie do depresji. Mam nadzieję, że będzie Ci się lekko żyło ze świadomością, że mnie zabiłaś. Idę się pociąć.

"A nie chodziło o dysgrafię?" x o kurde, możliwe, bo być może ja nie jestem w stanie postawić się w aż tak skrajnej sytuacji mentalnej, żeby pomyśleć że ono jest trudne :) empatii mi nie dostaje ;)

"to nie ja, pusty człowieczku ktoś cie mówiąc krótko wsypał ,poza tym, czyżbyś tracił grunt, że nagle zaczynasz mnjie obrazać?" x Staram się zejść do Twojego poziomu:)

"Tylko patrzeć jak wprowadzą akcyzę na jarmuż" x haha :) swoją drogą aż chyba sprawdzę co to w ogóle jest (whisky nie muszę ;)

"Jedna i tak sama osoba stworzyla "zawsze szczerego", tego stanowczego i jeszcze kilka nickow. I po co? Nudne te twory wasze sa, na jedno kopyto lecicie juz." x A cały czas Cię przyciągają i generujesz ******* forum:) Musisz być naprawdę nierozgarnięta, że się na to łapiesz:)

"o kurde, możliwe, bo być może ja nie jestem w stanie postawić się w aż tak skrajnej sytuacji mentalnej, żeby pomyśleć że ono jest trudne " x Chyba że... o dysmózgię?;) Nie mam pojęcia, a dziunia nie chce się zdeklarować i nas uspokoić... To jest, tego, mnie uspokoić w każdej postaci:)

" cały czas Cię przyciągają i generujesz ******* forumusmiech.gif Musisz być naprawdę nierozgarnięta, że się na to łapieszusmiech.gif" xx jesteś bez serca! niunia pewnie poczuła się Sherlockiem, taki spisek zdemaskowała, a Ty jej to tak bezwzględnie .. err.. co właściwie robisz? :)

"swoją drogą aż chyba sprawdzę co to w ogóle jest" x Nie chcesz wiedzieć....:) Bez wycieczek osobistych, sam jarmuż nie przypadł mi do gustu:)

"Nie mam pojęcia, a dziunia nie chce się zdeklarować i nas uspokoić... To jest, tego, mnie uspokoić w każdej postaci" x hahaha padłam :)

Gość gość
Ja tez sie zmagam z depresja i nie mówcie ze to lenistwo to jest ciezka choroba trzeba byc na lekach bo inaczej juz bym wąchała kwiatki

"Nie chcesz wiedzieć...." x jak byś napisał, że warto, że koniecznie poczytaj, poszperaj w źródłach, bo to niezwykle interesująca,i pouczająca nowatorsko opisywana rzecz, i jak zechcę to mi podlinkujesz, to bym na pewno nie sprawdzała ale w tej sytuacji? nie wiem jak u Ciebie, ale przekora to moje piąte imię ;)

"hahaha padłam" x Nie ma się z czego śmiać! To trudne sprawy są!;) A tak poważnie to postanowiłem, że jednak się powieszę, a nie potnę. Szkoda upieprzyć taką czystą wannę. Sznurek już mam, lecę. 🖐️

Gość gość
To jest temat o depresji a nie o tym jak potraficie się wzajemnie obrażac. Wypowiem się bo widać, że niektórzy nie wiedzą nic o depresji, ale jak najbardziej czują się kompetentni aby komentować. Ja jestem otwartą osobą, lubię się śmiać i żartować, ludzie uważają, że jestem silną osobą a ja leczę się na depresję, oczywiście nie cały czas i wcale to nie jest spowodowane jakimiś wydarzeniami bo mam dobre życie.

". Ruch/na/forumusmiech.gif Poza tym to Ty robisz. Albo ja w Twoim poście. Swoim. Wszyscy. Nikt. Kurde, nie wiem jak odpisać samemu do siebie i jeszcze płeć zmienić tak ad hoc" x hahah :) dobrze że zaraz muszę się przelokować, bo za zdrowa będę od tego śmiechu i jeszcze nawet z nieodpartej przekory się tym jarmużem nie zainteresuję (zakładając, że to jest coś ja młody zielony jęczmień i tym podobne specjały ;)