Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szatan, opętania, grzeczy itp to wymysł chorych psychicznie religijnych ludzi

Polecane posty

Gość gość

zbiorowa schizofrenia i mania

Gość gość
To mógł napisać tylko ignorant.

Gość gość
Autorze, nie odróżniasz dobrego od zlego? Negujesz istnienie dobra i zła? Szkoda czasu na dyskusję z pustą tykwą.

Gość gość
dla katolików dobre jest tylko to co oni uwazaja za słuszne, a nie widzą że sami są bydlakami i grzeszą non stop, nienawiść leci z ust każdego klechy

Gość gość
Gościu powyżej przeczytaj swoją wypowiedź i osądź się sam czy z twoich ust nie płynie nienawiść do ludzi wierzących? Zamiast osądzać innych zacznij najpierw od siebie.Sam założony tytuł wątku bardzo dużo mówi o autorze, szkoda czasu na czytanie takich teorii.

Gość gość
Ja katolików ogólnie lubię, jeśli są normalni, ale problem jest w tym że oni nie są normalni.

Gość gość
W Czechosłowacji były przypadki leczenia osób opętanych przez religię w zakładach zamkniętych. Ten kraj naprawdę jest wolny od tej zbiorowej psychozy.

Gość gość
To, że obraz Kościoła K. jest niezbyt zgodny z opisem pewnych zjawisk, nie dowodzi, że tych zjawisk nie ma. O ile dobrze pamiętam, to "inteligentny" kongres USA odmówił w 1939 roku finansowania badań nad odrzutowcami, twierdząc, że takie maszyny nie mogą istnieć w rzeczywistości. To było spory czas, po oblataniu przez Niemców, Anglików, a nawet "głupich" Rosjan prototypów pierwszych odrzutowców :P.

Gość gość
gość dziś Rzeczywiście :D. W okresie "socjalizmu" praktycznie wszyscy czechosłowaccy księża, byli agentami bezpieki i obszernie informowali tamtejszą ubecję, o zasłyszanych w czasie spowiedzi antysocjalistycznych potwornościach :P.

Gość gość
szczerze uwazam ze tzw.opetanie to choroba psychiczna ,dziwne jest to ,ze opetani lub ich rodzina z reguly maja hopla na punkcie wiary .

Gość gość
Możesz uważać co zechcesz, dopóki twoje uwagi nie spowodują podłączenia kogoś pod elektrowstrząsy :P. Oczywiście, że spora część tzw. "opętań", to objawy choroby psychicznej. Nie zmienia to jednak faktu, że pewnej części zachowań, chorobą psychiczną wyjaśnić się nie da.

Gość gość
Autorze to prawda że w piekle kopulujecie z kozłami, wy ich a one was? :-P

Gość gość
To prawda... tfu co ja mówię, chciałem powiedzieć że piekła nie ma, a z kozłami to normalnie na ziemi w chłopskiej zagrodzie a nie żadnym piekle, hitler może potwierdzić.

Gość gość
Jeśli Szatana nie ma, to z kim właśnie gram w karty? Jeśi Mefistofeles jest tylko wymysłem to kto poleciał nam po browara i fajki? Jeśli nie ma opętań to czemu gramy na podpisane cyrografy (skończyły mi się zapałki)? Lucek się wkurzył kiedy usłyszał że nie istnieje, powiedział że przyjdzie do ciebie w nocy niedowiarku i uszczypie w sutki!

Gość gość
Demony na mur beton istnieją, nawet jeśli nie wierzy się w istnienie szatana. Powodzenia z cyrografami i innymi jazdami, jak to nie głupie żarty. Ostatnio widziałam taką jedną młodą, co już nawet nie mówi od siebie i za siebie, tylko bez przerwy coś tam sobie kur/wi i agresywnie bredzi pod nosem za innych. Nie jest nawet sobą, tylko jakąś tymczasową przechowalnią dla wszystkich okolicznych demonów po krwi rodzinnej. Miałam też za sobą parę miesięcy temu starą wiedźmę, która siedziała za mną i gadała sama do siebie o żarciu gów/na, a nie rozmawiała wcale przez telefon. Nasyłacie tylko jakąś srakę do mojego życia, a nie bezpretensjonalne dobro, prawdę i piękno. Wybaczam, ale i tak nie będę ofiarą najazdów i gwałtów jakichś astralnych przychlastów, bo nie mają do mnie prawa. Boga i swojego przeznaczenia i tak nikt nie oszuka, jakie by nie było. To są tylko miejscowe zakrzywienia czasoprzestrzenne, odbijające się czkawką w innych wymiarach, światach równoległych i w takich śmietnikach jak ten. Mam takie pętle, rezonanse i objawienia, że mogłabym gazety w kiosku sprzedawać.

Gość gość
Ta szatan, opetanie, egzorcyzmy. Za duzo amerykanskich horrorow ogladacie. Serio wierzycie w cos takiego? Dziwne, ze wszystkie te akcje maja miejsce w USA. jakos nie znam nikogo i nie slyszalam by u nas w Polsce ktos zostal opetany, zmienial glos i unosil sie 1,5 nad lozkiem. Ludziom glowy siadaja, lecza sie psychiatrycznie, a nie zostaja opetani

Gość gość
Autor twierdzi, że chrześcijanie żyjący pokojowo, koegzystujacy z innymi religiami, są chorzy psychicznie. To co można powiedzieć o islamistach podkładających bomby w miejscach publicznych i zabijajacych niewinnych ludzi, dzieci? Wszystkich islamistów należałoby wysłać na bezludną wyspę i tam zostawić, jako niebezpiecznych dla innych krajów, społeczeństw, kultur.

Gość gość cicia
gość dziś To są tylko miejscowe zakrzywienia czasoprzestrzenne, odbijające się czkawką w innych wymiarach, światach równoległych i w takich śmietnikach jak ten. Mam takie pętle, rezonanse i objawienia, że mogłabym gazety w kiosku sprzedawać. xx Czy dokładnie wiesz od kogo pochodzą? Współczuję tych objawień musisz być bardzo zmęczona.

Gość gość
gość dziś A po co ? By się rozmnażali? Kastrować. Kot wykastrowany nie jest agresywny.