Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beta HCG a usg

Polecane posty

Gość gość

Witam. W poniedziałek moja beta wynosiła 490. Dzisiaj poszłam do lekarza na usg dopochwowo ale nie było nic widać. Lekarz dosyć mocno uciskal podbrzusze i badał "porzadnie" Ale nic. Po wyjęciu sondy było widać troche krwi. Lekarz mnie uspokoił że mógł coś uszkodzić podczas nadania i stąd krew. Kazał zrobić betę. Wynik dzisiejszy 2920. Boli mnie czasem brzuch jak na okres i trochę jajnik od czasu do czasu. Przy jakich wartościach bety widzieliście pęcherzyk? Czy mam się już martwić że coś jest ni3 tak?

Gość gość
Powyżej 1000 widać coś

Gość gość
Roznie z tym bywa. U mnie akurat było tak, że nie było nic widać bo ciąża nie była wewnatrz maciczna. Jednak faktycznie lekarze czekali na wzrost do 800-1000.

Gość gość
Martwię się bardzo. Czy możliwe jest żeby ciąża była za mała żeby było widać pecherzyk?

Gość gość
Moze slaby sprzet byl,ja mialam bete 492 w srode,a w piatek pecherzyk 3 mm w macicy,tyle,ze javmusialam tak wczesnie isc na wizyte,bo mam niedrozne jajowody i balam sie ciaxy pozamacicznej

Gość gość
Może być nie widoczny. Sa kobiety które miały podobnie. Nie martw sie wiec.

Gość gość
Do 15:59 Miałaś hsg i wyszły 2 niedrozne? Ja miałam cp i jeden jajowod stracilam marze o ciąży.

Gość gość
Jeśli pęcherzyk było widać przy becie 490 a u mnie przy 2900 nie widać nic to już serio się boję pozamacicznej... na dodatek zaczęło mnie boleć w lewym jajniku, z którego była owulacja.

Gość gość
490 bylo w srode,w piatek nie robilam bety bo pohevhalam na wizyte,wiec przypuszczam,ze bylo juz ponad 1000. Robilam,hsg wyszedl niedrozny z ktorego zawsze jest owu,lewy wogole nie pracuje a jest drozny. Dostalam skierowanie na laparoskopie i potem in vitro,jesli nic mi nie pomoze.No i ciaza w tym cyklu,co hsg i owu z niedroznego.

Gość gość
Czy jest jakaś szansa że zobaczę pecherzyk? Beta aż 2900 :( jadę dzisiaj na 20.40 do innego lekarza

Gość gość
Jest szansa,nie denerwuj sie aby.

Gość gość
Za późno....jestem roztrzesiona. Bardzo się boję o pozamaciczna. Lekarz dzisiaj mnie nastraszyl że już powinno być widać pęcherzyk a nie widzi:(