Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie takie historie?

Polecane posty

Gość gość

że chlopak platonicznie zakochuje sie w dziewczynie , ona go nie chce i on potem w kazdej szuka jej podobienstwa i zwiaze sie z substytutem pielegnujac uczucie do tamtej latami?

Gość gość
up

Gość gość
Znam taka historie. Skończyła się tak, że ona tez go pokochała. Są razem. I Sa dosłownie Nierozlaczni. Dlaczego wy nie mozecie byc razem?

Gość gość
Opowiedz ;) on byl w zwiazkach i szukal w tych dziewczynach jej i po latach dopiero ona sie z nim zwiazala, ta jego prawdziwa milosc ? Mnie zastanawia , czy to w ogóle jest mozliwe .. zeby facet az tak pokochal. Tym bardziej ze z ta dziewczyna w ogole nie byl, znał ją bo chodzili razem do klasy i tyle. moja koleżanka mi opowiadała tą historię. To nie dotyczy mnie, we mnie nikt sie nie zakochal :D

Gość gość
Dokładnie. Cały czas ja kochał. Przez wiele lat. Kiedyś odnowili kontakt. I potoczyło się dalej. Widocznie mężczyźni potrafią tak kochać ale tylko nieliczni niestety. Zresztą ich musisz zapytać czy to możliwe :P

Gość gość
Ale oni w ogole byli razem albo cos ich laczylo czy on po cichu wzdychal ? :)

Gość gość
Też tak miałem, zakochany przez 10 lat szukałem podobnej... Aż w końcu los nas złączył na chwilę, byłem zakochany w wyidealizowanym obrazie sprzed lat, pdkocjslem się natychmiast. Teraz już jestem normalny :)

Gość gość
Odkochałem się natychmiast*

Gość gość
Tak długo?? a cos Cie z nia laczylo czy tylko platonicznie?

Gość gość
Oni są razem. Mężczyzna zawsze ja kochał ale ona dopiero po jakkms czasie - po latach - zaczęła go postrzegać jako kogoś więcej niż przyjaciela.

Gość gość
Ja kiedyś zakochałam się w chłopaku, którego prawie nie znałam. On sprzedał mi dużo wymyślonych " historii " ze swojego życia, podkoloryzował swój obraz.. :) I ja taka zakochana, raptem 3 miesiace znajomosci i nagle slysze, ze on nie zyje. Zginal w wypadku. Zylam tym wyidealizowanym obrazem nastepne 5 lat. Przypadkiem dowiedziałam się, że chłopak tak naprawdę był zupełnie inna osobą. Od razu mi przeszło.

Gość gość
Dziekuje. ;) To musi byc prawdziwa milosc :)

Gość gość
gość dziś Też tak miałem, zakochany przez 10 lat szukałem podobnej... Aż w końcu los nas złączył na chwilę, byłem zakochany w wyidealizowanym obrazie sprzed lat, pdkocjslem się natychmiast. Teraz już jestem normalny usmiech.gif x Z ciekawosci ponowie pytanie : zakochany byles platonicznie w tej dziewczynie czy coś was łączylo? 10 lat to długo, chyba kobiety tak długo nie potrafią. Mój rekord to 2.;)

Gość gość
Platonicznie bardziej, tzn kręciliśmy coś razem ze dwa tygodnue, kilka randek trzymanie za rękę i buzi.Bylem zakochany do nieprzytomności. Potem normalna znajomość kilka imprez razem, byłem dobrym znajomym jej przyszłego chłopaka. Potem z dwa lata przerwy przypadkowe spotkanie i wyznałem że nadal ja kocham... Z 10-12 lat przerwy i kontakt na fb, ona po rozwodzie, od razu bycie razem i wielka porażka. I super w końcu wyzwolenie, czysta głową, a nie myślenie co by było gdyby...

Gość gość
Takie idiotyzmy wymyślają dziewczyny które maja zbyt wysokie mniemanie o sobie , on poprostu szuka innej która da mu szczęście a nie Twojego podobieństwa , mój były sobie wmówił ze mój nowy facet to maciek bo on też miał na imię maciek i to z miłości do niego niby wybrałam faceta z takim samym imieniem , hahahahahaha

Gość gość
nikt nie napisał ze podobienstwo imienia, faktycznie trzeba byc zakompleksionym debilem zeby tylko na tej podstawie stwierdzic ze niby celowo

Gość gość
Ja szukałem podobieństwa fizycznego, tzn taki jest mój typ kobiety filigranowa brunetka z dużym biustem