Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poród Olkusz

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie odnośnie porodu w Olkuszu?? A dokłanie chodzi mi o torbe do porodu. Czy ktoś może orientuje się czy brać ubranka dla maleństwa?? Czy czy może ktoś korzystał z sali rodzinnej do porodu ?? jak to wygląda po porodzie? Czy poźniej mame z dzieckiem przenoszą na ogólną sale ??Bardzo mi zależy mi na waszej opini ?? A jak jest z pięlęgniarkami??

Gość gość
Ja rodziłam w 2014 r i za miesiąc mam zamiar rodzic tez w Olkuszu. Jesli chodzi o torbe do porodu to oczywiscie koszula lub dluzszy tshirt, cos do picia, ja kupywalam jeszcze w aptece lewatywe bo slyszlam ze trzeba miec swoja nie wiem jak jest teraz ale mam zamiar zaaplikowac ja sama w domu jesli bedzie na to czas;) ostatnie wyniki badan, karte ciazy NIP pracodawcy, dowód os.Ubranka dla malenstwa tylko na wyjscie bo na czas pobytu w szpitalu daja swoje. Z sali rodzinnej mozna skorzystac za darmo o ile jest wolna. Jesli chcesz rodzic z partnerem to na trakcie ogolnym tez Ci moze towarzyszyc o ile nie beda rodzily inne kobiety. Po porodzie jesli wszystko jest ok lezysz 2 godz jeszcze na porodowce a pozniej na sale i przywożą dzidziusia chyba ze chcesz odpoczac.

Gość Edyta

Proszę sobie wpisać na Youtube ofiary ginekologa będzie Pani wszystko wiedziała o Olkuskiej porodówce