Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta mozna wazyc 98kg przy wzroscie 170cm?

Polecane posty

Gość gość

chore jakies, brak szacunku dla swojego ciała, wy pasztety

Gość gość
może, żaden problem, a pasztety to ty masz w lodówce

Gość gość
Hahahaha i to cię martwi ?

Gość gość
gość dziś Pasztet został ci przez pomyłkę zaimplementowany zamiast mózgu :P. I nic już tego nie zmieni :D.

Gość gość
No i ? Ona się tym jakoś specjalnie tym zmartwi ? Czy ma to w poważaniu jak reszta audytorium :)

Gość gość
to ostatni niedziel Wypowiedział się niedorozwinięty prawiczek, żyjący na koszt mamusi :P. Skończyłeś wieczorne trzepanko i znowu dotarło do ciebie, że żadna nie chce takiego śmiecia :P ?

Gość gość
Tu autor. Haha i juz bulwersy sie oburzyły:D wy pasztety nie szanujecie swojego ciała a co dopiero innych skoro tyle ładujecie do gęby jak kopara

Kwestia zdrowia, to nie zdrowe po prostu jest i wewnętrznie i zewnętrznie ;) osobie która twierdzi że osobie otyłej taki stan rzeczy może odpowiadać i ona może czuć się dobrze mogę pogratulować jedynie.

"Nienawidzę życia, życie nienawidzi mnie" x Nie żebym się czepiał, ale chyba przeceniasz zainteresowanie życia swoją osobą:) Jeśli już wzbudzasz jakieś emocje u życia to prawdopodobnie dyskomfort podczas siadania;)

Gość gość
Dobraaa przyklasnę zamiast się wymądrzać ;)

Gość gość
Wygląda na to, że zbyt mało stanowczo wybierasz temat, w którym piszesz :P.

Gość gość
20:41 co za roznica czy na koszt mamusi czy meza? Z tym drugim pewnie trafione.Ehh wieloryby I kaszaloty.Jak tam 3 podbrodek, juz go widać? Bo ze drugi to wiadomo.

Gość gość
A, ze niby ktoś ma się nabrać i podbijać ci temat ...zapomnij :)

Gość gość
Odp.na pytanie- nie wiem, nie wyobrażam sobie. Wychowałam się w czasach, gdy grube kobiety były już stare, schorowane, i było ich mało. A dziś, co druga jest chodzącym zawalowcem i cukrzykiem. Mlode kobiety, dziewczyny... Tyle jest teraz uzależnionych od jedzenia??

Gość gość
Brednie płodzisz. Moja koleżanka ma 173cm wzrostu i dokładnie 100kg żywej wagi. Aktywnie uprawia kilka sportów, jest m.in. najlepsza w ich drużynie koszykarek. Ma dużo mięśni i na pierwszy rzut oka wygląda na góra 80kg. Sam nie chciałem jej wierzyć, więc ją osobiście zważyłem :D. Aaaa... i na żadne choroby związane z otyłością nie choruje. Ostatnio poszerzyła swoje zainteresowania robiąc kurs sternika i płetwonurka. Poza tym spełnia się w poważnej pracy za kasę, której sam jej zazdroszczę :(.

Gość gość
21:52 I po co się za nią tłumaczysz ? :)!

21:52 nie uwierzę jak nie zobaczę. 100 kg to waży facet wyglądający jak góra mięśni mający ponad 1.80 - podkoloryzowałeś

Jeśli uprawia się sport waga może wskazywać więcej niż wygląd ale max do 8kg raczej. 20kg - przekombinowałeś

Gość gość
Skromna Ja dziś Gdybym nie zważył, to też bym nie wierzył. Dziewczyna wie, że ma nadwagę, ale wcale nie żre jak kopara. Po prostu ma taki metabolizm. Pomimo dojrzałego wieku, jest w pełni zdrowa, a nadwaga towarzyszyła jej od dzieciństwa. Żaby cię dobić, dodam, że jako dziecko (z nadwagą) występowała w zespole tanecznym i bardzo ją tam chwalono.

Gość gość
O sportsmenkach nie piszemy, tylko o zwykłych młodych, zapasionych kobietach, które kłócą wszystko, co się nadaje do jedzenia, siedząc przeważnie na kanapie. Mało tego, toczą swoje dzieci, kupując im w sklepach słodycze , góry slodyczy. Z tej gory podbueraja tez i dla siebie. Mnóstwo grzeszków mają na sumieniu otyłe kobiety. W jednym są mistrzami- w wyparciu.

Gość gość
Oczywiscie młócą wszystko...

Gość gość
Prędzej w... zaparciu :P

W zespole tanecznym większa rolę ma poczucie rytmu i umiejetność ekspresji niż waga także wiesz, i tak nie uwierzę póki nie zobaczę :P

Gość gość
Eee sama waga to dosyć mały wyznacznik, dwie kobiety z podobnym wzrostem i wagą moga zupełnie inaczej się prezentowac. Moja sasiadka zawsze była otyła, koledzy jej ubliżali wyzywając że waży pewnie z ponad 80 kg a prawda była taka że ona wazyła 123 kg, jednak wzrost i budowa ciała nie ukazywały faktycznej jej wagi i stopnia otyłości (duża bo duża ale o 40 kg się mylili :D ). Także bez problemu potrafię sobie wyobrazić osobę z dużą wagą której aż tak nie widać :) Swoją drogą jaki jest cel tematu? Autor chyba ma na mysli jakas konkretną osobe która ma podane wymiary a to go nie zachwyca, tylko czemu ma słuzyc ten temat? Wyzywanie innych anonimowych osób nie jest raczej skuteczną metodą walki z otyłościa :)

Gość gość
w tv pokazywali jeszcze gorsze przypadki potem operacje w tv przed kamerami robili zmniejszanie zołądka są takie programy mozna sie zglosic sponsoruja wszysko

Gość gość
Nie wyobrazam sobie