Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd u was przekonanie,że żonaty nie pokocha innej?

Polecane posty

Gość gość
Maciora, ty jesteś tak głupia, ze wiecznie ci się wydaje, że pisze z tobą tylko jedna osoba i ze to na pewno jest zona tego faceta do którego ty wzdychasz od dawna, a ona na ciebie sra debilko :D

Gość gość
Ale szambo, ten watek.Nikt nie odpowiada na pytania z watku

Gość gość
To tak jakby to miała być jakaś wygrana na loteri że się żonatego odbierze innej. Nieraz ten żonaty to kupa zgreda tyrana i choleryka a lalcia myśli że złapała sroke za ogon i czuje się wygrana ,dopiero z czasem się okazuje że to nie taki raj na ziemi z nim jak sobie wyobrażała. Znam taką sytuacje. Kochanka myśli że dopi**ła żonie (póki co bo to świeże) a żona sie cieszy że ją uwolniła od zgreda.Śmieszna sytuacja. Dochodze do wniosku że choćby nie wiem jak facet beznadziejny był to i tak zawsze znajdzie się jakaś głupia baba co z nim będzie.

Gość gość
Trzeba mieć dar przekonywania a wtedy żonaty żadnej innej nie pokocha! :classic_cool:

Gość gość
A co ty się dziwisz, przecież to normalne jak w życiu. Dla jednej będziesz nikim dla innej kimś. Z jedną dogadasz się w 5 min z inną życia zabraknie. Musi trafić swój na swego i tyle. Nikt nikogo na siłę nie trzyma.

Gość gość
Tak Maciora kocha cię żonaty zgred. :D Tak bardo cie kocha, ze cały weekend z żoną spędził, a ty naiwna szmato na forum skrzeczałaś, jak stara przekupa na bazarze. :D Nawet ten stary, żonaty dziad leje na ciebie, więc marne szanse są, ze kiedykolwiek normalny mężczyzna się tobą zainteresuje. Ty musisz mieć mordę jak niewypał, albo na czole ku/rwa wypisane. :D:D:D

Gość gość
Jak tutaj wam wszystkim łatwo pisać sobie przy kawusi, oceniać, wydawać opinię, oburzać się, jacy wy jesteście tutaj na kafeterii praworządni, z zasadami, bla bla bla. Tylko w życiu bywa zupełnie inaczej i to nie jest takie proste, jak napisanie komentarza:) Piszecie "normalny facet zakończy związek jeśli coś jest nie tak, zanim znajdzie inną", myślicie, że nawet będąc nieszczęśliwym wiedząc, że chciałoby się zakończyć związek to jest tak łatwo to wykonać? Ten kto nigdy z tak poważną decyzją nie miał do czynienia, nie ma pojęcia jaki to jest dylemat, mimo, że nie kocha się tej osoby. Często właśnie pojawienie się tej trzecie osoby daje impuls, motywuje do działania, ponieważ ta osoba okazuje się wsparciem. Ja tutaj mówię o prawdziwych uczuciach, a nie o ludziach z natury skłonnych do zdrad, bo takich tez znam:) Ja mam własne doświadczenia, żyłam w małżeństwie które staczało się po równi pochyłej, doszliśmy do takiego punktu że ja po prostu chorowałam od tej sytuacji, nie będę wchodzić w szczegóły. To było jak pułapka, żadna decyzja nie była dobra, beznadzieja totalna. W tym czasie pojawił się na mojej drodze pewien człowiek, bardzo mi pomógł, wspierał, odżyłam, nabrałam siły. Nie powiem że nie planowałam tego, ponieważ w głębi duszy marzyłam o prawdziwej miłości, prawdziwym związku w którym wspierają się dwie strony, w którym każda ze stron chce dla tej drugiej dobrze. Jestem już po rozwodzie dawno, jestem w związku z tym człowiekiem i teraz jest właśnie tak jak powinno być. W moim byłym małżeństwie tak się mnie dało, nie te charaktery. Ten człowiek również jest po rozwodzie i miał podobne doświadczenia, poznał mnie jeszcze żyjąc ze swoją żoną. Oczywiście były komedie, odgrażania z jej strony, podobnie jak u mnie. Tamta kobieta i mój były mąż chcieli nas zatrzymać przy sobie siłą, szantażem, ja tego nie rozumiała, jaka to przyjemność, kiedy wiesz, że ktoś jest nadal z Tobą ze strachu, dla opinii, czy nawet dla dzieci, w moim wypadku, ponieważ oni dzieci nie mieli. No cóż jakoś przez to przeszliśmy, droga przez piekło rozwodu aby zacząć spokojne nowe życie. Wiecie co? To nie jest zbudowane szczęście na cudzym nieszczęściu, to jest szczęście wywalczone, było kiedyś poza naszym zasięgiem, a droga wydawała się niemożliwa do przebycia, dlatego teraz takie jest docenione, jesteśmy dzięki temu bardzo blisko siebie.

Gość gość
I będziecie blisko ale tylko do momentu w którym on pozna kolejną chętną na wybawienie ze złego związku.

Gość gość
za to twój cie niedługo kopnie w ten smierdzacy zad nie robię y****y siedzisz tu całymi dniami do roboty nie lazisz. Nie wstyd ci?? babo głupia w twoim wieku? Wypiertalaj do roboty!!! vvvvv Wypiertalaj do roboty to ty k***o z dworca a nie cię cudza kasa interesuje śmierdząca d****** Nie wyciągaj łapy po cudze wywłoko bo ci ktoś pazure upiertoli. Wypad liczyć te ochłapy rzucone z litości przez obcych chłopów żeby tobie k***o i pozostałym d****** z twojej rodzinki starczyło na nędzną wegetację o suchym chlebie i wodzie.

Gość gość
Boże..:o ta jedna jeszcze tu siedzi:o czy ty masz dobrze z glowa?

Gość gość
A ty k***o co tu jeszcze robisz? Wypad pod latarnie, bo nic nie zarobisz i z głodu zdechniesz.

Gość gość
Nie będzie mi tu jakaś k***a psychiczna mojej kasy liczyła i męża się czepiała. Ty k***o śmierdząca mojego męża na oczy nie widziałaś a od mojej kasy wara suko zawszona. Za robotę się weź d***** przygłupia a nie do cudzego portfela się do******lasz.

Gość gość
Żadko który żonaty się rozwodzi i to jest odpowiedź na pytanie wiec nie kocha innej tylko żonę, innymi się bawi tylko.

Gość gość
Ja bym nie ufala. Najpierw rozwód. Szkoda czasu i uczuć :-(

Gość gość
Ta, już wszyscy lecą rozwalać rodziny dla ciebie.

Gość gość
ty masz męża i kasę ?:D jak sb ja kuzwa narysujesz biedaczko finansowa i umysłowa 500+ kurfaaa ahaha beka zwykły pustak który przesiaduje całymi dniami na kafe i nie ma własnego życia wszyscy się z ciebie śmieją a ty dalej pie_dolisz 3po3 widzę choroba postępuje w zastraszającym tempie :D wszędzie widzisz kochanki bo maz cie głupi ciulu w rogi wali dlatego taka zawistna jesteś Co ty myślisz ze tego nie widać?:D to jesteś w błędzie pustaczko

Gość gość
Ide na siłownię wyrabiać swoje mlodziudkie jedre ciałko :D a ty tu dalej kwicz z tymi przegrywami i ujadaj jaka to jesteś stara i brzydka i wmawiaj sobie ze maz cie kocha hahahaha :D

Gość gość
gość wczoraj Co za rynsztok...i to pisza kobiety. Fuuujjjsmutas.gif xx Wiadomo, że pisze tutaj cały czas jedna i ta sama osoba, mając rozdwojenie jaźni. Myśli, że to co wypisuje przyciągnie czytelników na forum. Jej durne tematy czuje się na kilometr, są odrażające. Wystawia świadectwo o sobie nie o polskich kobietach. Pewnie sama żyje w rynsztoku i uważa, że życie to tylko rynsztok. Szkoda czasu na czytanie tych bzdur wyssanych z palca.

Gość gość
do kogo to ?A że mnie nie kocha to juz dawno wiem,ale jest dla dzieci

Gość gość
Siedziała tutaj sama całą noc teraz poszła strzelić drzemkę.Lecz pewnie długo nie pośpi znając charakter schizofrenika.

Gość gość
gość dziś ty masz męża i kasę ?smiech.gif jak sb ja kuzwa narysujesz biedaczko finansowa i umysłowa 500+ kurfaaa ahaha beka zwykły pustak który przesiaduje całymi dniami na kafe i nie ma własnego życia wszyscy się z ciebie śmieją a ty dalej pie_dolisz 3po3 widzę choroba postępuje w zastraszającym tempie smiech.gif wszędzie widzisz kochanki bo maz cie głupi ciulu w rogi wali dlatego taka zawistna jesteś Co ty myślisz ze tego nie widać?smiech.gif to jesteś w błędzie pustaczko xx Sama siebie opisuje doskonale jak widać.

Gość gość
To prawda osądza innych według siebie:)

Gość gość
Ludzie przecież tu od lat szaleje mężatką cięta na kochanki :) poznać ją można po rynsztokowym słownictwie i po tym, że każdy wpis niepopierający jej to według niej kochanka:)

Gość gość
haha dokładnieD ale żeby przez tyle lat nie moc zapomnieć o facecie który cie zdradził do tego nie z rozumiem :D desperacja straszna

Gość gość
Gdzie ty widzisz tą kobietę oprócz tego że sama za nią piszesz a potem odpowiadasz? Nikt tu nie ma większego bólu d**y niż ty.

Gość gość
Pokocha cie pokocha jak go żona porzuci dla innego to sobie go weźmiesz i on pójdzie. Lepszy rydz jak nic, taka zapchajdziura będziesz :D ja - facet to piszę

Gość gość
W tym temacie pisze sama autorka bo nie ma innego zajęcia. Nie je, nie śpi tylko myśli i obmysla plan jak tu innej odbić męża, żałosne. Musi mieć coś z psychika. Takie osoby niezrownowazone psychicznie są zdolne do wszystkiego. Ciekawe w czym ta kobieta czuje się lepsza od jego żony?

Gość gość
Dlatego faceci uciekają od kochanek bo niewiadomo co takiej może do łba strzelić. Wystarczy tutaj poczytać.

Gość gość
Ona się tu ludzi pyta czy on ja kocha :D:D:D wariatkę widać z daleka co ma chcice :D:D:D