Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdefiniujcie mi : fajnie się z tobą rozmawia

Polecane posty

Gość gość

co to własciwie znaczy?? ja czasami słyszę od innych, że miło im się rozmawia, albo że jestem gadułą, ze nie ma ciszy i to jest fajne, więc wnioskuje że gadulstwo + uprzejmosc to ta mila rozmowa. Ale znam dziewczyne...taka dosc cicha. I moj kolega mowi, ze zakochal sie w niej, tylko na podstawie ROZMOWY, on na poczatku jej w ogole nie widzial tylko pisali ze soba. Dopiero po 2 miesiacach wyslala mu zdjecie ale potem zerwała kontakt a on przez nastepne 2 lata probowal odnowic.

Gość gość
Fotki przemówiły lepiej niż tysiące słów :)

Gość gość
Dodam ze nie sa gowniarzami a jego po raz pierwszy tak sieknelo odkad go znam ( 6 klasa podstawowki, a teraz mamy 25) Wiec co to znaczy fajnie sie z Toba rozmawia na tyle ze sie zakochalem?? : o

Gość gość
I jak go tak dobrze nasz w sensie tyle lat to się go pytaj :)

Gość gość
Nie fotki bo on przez ponad 2 miesiace pisal z nia codziennie po kilka godzin i juz wtedy byl oczarowany.

Gość gość
On woli teraz gadac z nia a nie ze mna :D mnie to zastanawia ... jak mozna sie zakochac od samej rozmowy... bez zadnych podtekstów. I to jeszcze z osoba małomówna, srednio miła

Gość gość
Może fran/co/wata jesteś i dlatego że cię zna od zawsze to akceptuje, jak u siostry, albo jesteś brzydka, dlatego mu od twojego gadania nie staje, nie kocha ciebie tylko ją :-P

Gość gość
A tak w ogóle ty się w nim podkoch/ujesz, gdy się masturbujesz myślisz o nim? :-)

Gość gość
Tak, niestety... nawet całą noc 😭 Co zrobić?