Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mlody facet zakocha sie w grubasce?

Polecane posty

Gość gość

moze nie jakiejs otyłej co z lozka nie da rady wstac bez dzwigu, tylko takiej z 10-20 kg nadwagi??

Gość gość
nie

Gość gość
Mężczyźni teraz nie mają żadnych wymagań

Gość gość
Jeżeli schudnie to tak

Gość gość
Bez przesady......co tu ma waga za znaczenie ! skończcie pieprzyć świat nie jest idealny,każdy ma inny gust,nie każdy facet lubi szczupłe kobiety...... Różne pary znam i spotykam więc na pytanie odpowiem : oczywiście że może się zakochać w grubasce :P

Gość gość
Może jeden na tysiąc.

Gość gość
To prawda, lubię szczupłe kobiety, nie wyobrażam sobie do jakiego stopnia można się tak zapuścić i wymuszać by młody, przystojny i energiczny facet trwonił wdzięki w twoim tłuszczu:(

Gość gość
prostota myślenia niektórych mnie dobija haha zapuścić ? ludzie mają różne geny barany :D ja jestem szczupła,moja mama siostra też,babcia też była....koleżanka moja ma lekką nadwagę ale widzę ze jest podobna do matki i babci......więc wybaczcie,zapuszczać można włosy :D

Gość gość
"ja jestem szczupła" x haha, tu każdy wykształcony, szczupły i bogaty :D

Gość gość
A co zdziwienie? Nie mierz swoją miara

Gość gość
taaa niech zgania na geny, len patentowany i tluscioch, zamiast sie opychac wyszla by na spacer albo pobiegac

Gość gość
Ciekawe, bo ja jestem przy kości a podbijają do mnie wszyscy faceci w firmie i młodsi i starsi i wolni i zajęci.

Gość gość
Ha ha niezła z ciebie bajkopisarka ta powyżej.

Gość gość
odbijają się jak od kauczuku

Gość gość
To że babka i matka są tłuste to wcale nie znaczy że koleżanka odziedziczyła nadwagę, bo odziedziczyła jedynie głupotę, zwierzęce a dokładnie świńskie niekontrolowane obżarstwo :-P

Gość gośćesmeralda
Mentalnosc polego kamienia i zacofanie,zwiazki nie polegaja na powierzchownosci

Gość gość
same madre osoby na kafe hehe mój mąż waży 115 kg,ma 183cm ale nie jest gruby mój syn 31kg i 7,5l :D jest również wysoki,nie jest nawet gruby ,normalny chłopaczek......urodził się też fuży bo 4300g i 57cm i co przekarmiałam go w brzuchu ? heheh geny i skończcie pierniczyć bo nic nie wiecie moje drugie dziecko- córka waga urodzeniowa 4100g i też 57cm,teraz ponad 3 latka i 20 kg ale jest również wysoka jak na swój wiek bo ma 103cm i co też przekarmiona :D hehe żal mi niektórych "mądrych" inaczej :) je nromalnie,żadnych fałdek tłuszczu a żeby było zabawnie alergik i jest na diecie bezglutenowej i bezmlecznej hehe wiec nie ma czym ja utuczyć

Gość gość
gość 00:29 a co ma powiedzieć cukrzyk,osoba z chorą tarczycą itp. ? hehe zapuszczona niektórzy poważnie są głupi i myślą że tak nie jest

Gość gość
Moze szczuple go odrzucaly kiedys i teraz ma uraz A grube sa czesto łatwe nogi zaraz rozłożyła to poleciał na wiecej mięska

Gość gość
Żal dupę ściska tym wychudzonym małolatom.

Gość gość
chcial w koncu skorzystac a ze nadarzyla sie grubsza okazja... okazja czyni zlodzieja a jak sam mówi o sobie ze leniwy jest to po co sie starac o szczupla jak o grubsza nie trzeba

Gość gość
00:34 i 00:37 samo sedno

Gość gość
a jak minie CHUĆ to szara rzeczywistosc zapuka do drzwi i powie MILOSCI NIE MA MILOSC TO SCIEMA

Gość człowiek ktory zycie znał
Szczupłe sie szanują i du/pe trzymają przy sobie a te grubsze to zdesperowane takie łatwe dupo/dajki Ludzie i świat juz schodzą na psy

Gość gość
Nie mylmy CHUCI z zakochaniem

Gość gość
Nigdy nie miałem problemu z zainteresowaniem sobą dziewczyny :), ale spokojnie mogę stwierdzić, że łatwiej było mi "zaciągnąć do łóżka" chudą niż grubszą. Może dlatego, że zawsze interesowały mnie dziewczyny, które sobą reprezentowały coś więcej, oprócz ciała i w tym sorcie "łatwych" "grubasek" nie było, a może jak to powiedziała mi kiedyś pewna "grubaska": takie dziewczyny były zakompleksione i nie mogły uwierzyć, że mający powodzenie, ciekawy mężczyzna interesuje się nimi naprawdę, a nie dla głupiego żartu.

Gość gość
Grubaski są aseksualne.

Gość gość
Grubaski były seksualne dla mężczyzn i są nadal :). W międzyczasie przygłupy z papką zamiast mózgu, nauczyły się z mediów, że seksowna kobieta, to wieszak na stroje tworzone przez homoseksualistów. Teraz te prymitywy wierzą w to tak mocno, jak babcie w o. Rydzyka :P. Oczywiście uroda i seksapil kobiety nie zależą wyłącznie od jej wagi.