Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu od kilku miesięcy, plamienia kilkudniowe

Polecane posty

Gość gość

Hej kobitki, mam 19 lat i od jakoś 3-4 miesięcy nie miałam prawdziwego okresu niby raz w miesiącu coś się dzieje jednak są to tylko brązowe plamienia, które trwają 1-2 dni i są mało obfite. Ciąża nie wchodzi w grę gdyż ostatni stosunek odbyłam około 5-6 miesięcy temu i miałam raz czy dwa normalny okres. Dodam że niecały rok temu straciłam dziewictwo po czym rozregulował się mój cykl, jednak po wielu negatywnych testach okres pojawił się i był normalny - obfite krwawienie 3-5 dni i lekkie krwawienie do 7 dni. A no i mam dużo opławów które nieciekawie pachną. Nie odbyłam jeszcze wizyty u ginekologa jednak z pewnością się udam w najbliższym czasie. Chcę mniej więcej wiedzieć czego mogę się spodziewać Za każdą odpowiedź dziękuje <3

Gość Cleo1976
Moim zdaniem te plamienia mogą być zarówno okresem-jeśli masz zaburzenia hormonalne, plamienia mogą być krótkie i mało obfite-jak i objawem infekcji intymnej.W obu wypadkach idź do lekarza jak najszybciej.

Gość gość
Dziękuje na pewno pójdę, choruje na choroby tarczycy to może być powodem, jednak poziom hormonów jest okej

Gość Cleo1976
Moim zdaniem te plamienia mogą być zarówno okresem-jeśli masz zaburzenia hormonalne, plamienia mogą być krótkie i mało obfite-jak i objawem infekcji intymnej.W obu wypadkach idź do lekarza jak najszybciej.