Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskiiii

Ile odkładacie miesięcznie?

Polecane posty

Gość Ciekawskiiii

Witam, Ile jestescie odlozyc miesiecznie pieniedzy? Ja pracuje jako inzynier, zarabiam 4160zł netto + nadgodziny i odkładam miesięcznie 3000zł. W rok uzbieralem 34000zl :-)

Gość gość
Łobecne jenżeniery to za jojka dyplumy podostowoły. Tylo to robol no buduwie zorobio :D

Gość gość
Studiuję, zarabiam 1700 i odkładam 200 - 300 co miesiąc. Nie wiele, ale zawsze coś urośnie.

Gość gość
na co sobie odkładasz ?

Gość gość
Zawsze korzystam z tych pieniędzy na koniec roku, kiedy muszę kupić sporo prezentów świątecznych, jednak wykorzystuję tylko niewielką część. Reszta czeka na zakup mieszkania. Chciałabym jak moja mama - kupić mieszkanie bez kredytu, za swoje oszczędności.

Gość Jjjolak
Moj facet zarabia 4600-500 netto ja zarabiam okolo 3 netto.mamy duzy dom,2 samochody i duxo wydatkow. Oszczedzamy okolo 2 tts miesiecznie. Przydalo by sie mi zamienic prace na jakas lepiej platna ale mieszkamy w malej miescinie...poki co musi wystarczyc to co mamy

Gość gość
niestety mam złe wieści dla ciebie,gdy pożądana przez ciebie kwota pieniężna będzie już naskładana,nadejdzie czas aby pożegnać się z tym światem i to niekoniecznie we własnym mieszkaniu :-)

Gość Skolk
zarabiam 4200-5000 zl miesiecznie w zaleznosci od nadgodzin. Mieszkam z rodzicami. Zero wydatkow. Odkladam 3000zl miesiecznie reszta na przyjemnosci. Zbieram na wklad wlasny :-) W rok odlozylem 32000 :-)

Każdego miesiąca odkładam inną sumę. Jednak zawsze staram się odłożyć co najmniej 400zł/ msc. Czasami zdarza się, że odłożę i 1000zł ;) Naprawdę warto odkładać pieniądze, bo po jakimś czasie uzbiera się fajna sumka!

Gość gość
Zarabiam 900zl nic nie odkladam:-\

Gość gość
300000 MIESIĘCZNIE A ZARABIAM 309000MIESIĘCZNIE

Gość gość
Ja mam taką zasadę: 1/3 wydaję na życie (bierzące wydatki), 1/3 oszczędzam i 1/3 inwestuję. Zarabiam skromne 9.000 zł netto. Mogę tak żyć, bo w PL wszystko jest bardzo tanie. Inwestuję w nieruchomości a ich wartość rośnie cały czas.

Gość gość
Odkładam 250tys zł rocznie a zarabiam 30tys zł miesiecznie w Polsce

Gość gość
Taaaa bajkopisarze Wy i Wasze zarobki wyimaginowane

Gość gość
Ciekawe ile zarabia Pshemo84

zarabiam 99999999999999999999999999999... zł miesięcznie a i tak na koniec miesiąca g'ówno zostaje... JAK RZYĆ ?!

Gość Prusiil

Siemanko ja zarabiam 2700 netto do 3000 odkładam koło 600 a 1000 zł zależności od wydatków okazji rachunków czy innych rzeczy . Mam 22 lata więc jeszcze nie dbam tak o odkładania na przyszłość chce trochę korzystac z życia za młodego jeszcze .