Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiekqwert

siostra szwagra...co robić...

Polecane posty

Gość krzysiekqwert

Od jakiegoś czasu co jakiś czas, nocuję u siostry ( mam 18 lat) i siostra ze szwagrem wychodzą do pracy,a gdy oni idą to przychodzi Agata ( siostra szwagra, mająca 27lat) , by zaopiekować się siostrzeńcem i zaprowadzić go do przedszkola, rzeczą naturalną jest że zaprowadza go ok.8, więc kładzie się na łożku i zasypia. Od jakiegoś czasu bardzo mi się podoba, często podglądam ją gdy śpi, szczególnie fajne są momenty gdy odwraca się i widać jej cycuszki, jakoś w sobotę, brała prysznic i zerknąłem na jej staniczek i dowiedziałem się jaki ma rozmiar b85, zacząłem się nim bawić. Czasami po prostu nie mogę wytrzymać i chciałbym gdy śpi popieścić jej cycuszki,dotknąć je, pocałować,tylko boję się że się przebudzi? czy jest szansa że się nie przebudzi... ? czy to głupi pomysł i na 100 procent się przebudzi....? co by mi zrobiła za taki numer.... nawet gdyby się przebudziła.... Ostatnio również spuściłem się na jej stanik, szybko wytarłem stanik by nie było podejrzane, i na szczęście nie zoriętowała się i go ubrała,a to mnie bardzo podnieciło :) Co robić?

Gość gość
spróbuj delikatnie złapać za cycuszka...

Gość gość
A na co czekasz pokaz jej co maz i zapytaj czy sie jej podoba

Gość gość
mi się wydaje że się przebudzi? a duże ma cycuszki?

Gość gość
No ci powiem jak ma ładne cycki to nie dziwie ci się ze byś jej włożył k****a w jej pipe

Gość gość
tak mocno cię kusi?

Gość gość
85 B to strasznie gruba musi być z takim obwodem, a miska mała :D

Gość gość
dawaj rób ją fast

Gość gość
mocny cios metalową rurką w głowę i się nie przebudzi

Gość gość
ja bym mimo wszystko został przy masturbacji, nawet jak Cie złapie to i tak będzie lepiej dla ciebie bo może ci ulzy jak się jej podobasz i jest zboczona :)

Gość gość
po zdjęciach to widzę nie jest gruba,fajne ma cycuszki takie b85 są w sam raz :) z tego staniczka widać jej sutki ma z******te,dlatego nie dziwie ci sie ze się tak podniecasz,boskie ma cycki :*

Gość gość
może właśnie spusć się na jej stanik gdy go ściągnie i pójdzie spać, czekaj aż się przebudzi i złapie cię na masturbacji wtedy przynajmniej powiesz że cię podnieca i nie mogłeś się powstrzymać i stąd te twoje zboczenie, ciekawe co powie, jedynie co to się wnerwi na ciebie i tak nikomu nie powie, a tak jakbyś złapał ją za cycka gdy spi to mogła by ci strzelić w pysk ,ale fajne ma cycki :P mnie też one kuszą :*

Gość gość
tak na rękę to są te cycuszki, ładna ogółem musi być suczka,sądząc po ciele, z*****aj ją

Gość gość
Tłusta, wielki brzuchol i udziska.Kijem bym nie tknal:-(

Gość gość
ładna jest, nie słychaj by sobie z*****ał szczególnie że ma dość fajne cycki,fajnie by skakały

Gość gość
to jest MISECZKA B85......... CO?

Gość gość
myślę że lekko możesz złapać :) pomacaj sobie :) zrób zdjęcia jej i szamtazuj wtedy i wymuś sex tym sposobem

Gość gość
dalej to samo rób

Gość gość
nadal ją podglądasz?

Gość gość
podglądaj dalej, porób sobie zdjęcia jej biustu,jak będzie jej widać, no i jak jesteś odważny to złap za cycka,ale to ryzyko bo może się przebudzić, zalezy jaki ma sen

Gość gość
Debile, koniobijcy..

Gość gość
tak cię kusi ona?

Gość gość
ja bym na twoim miejscu spuscił sie na jej stanik i przy niej połozył i by sie zoriętowała ze to robiszi by z tobą pogadAŁA :)

Gość gość
ja bym przyznał że Ci się podoba i tyle sprawa załatwiona może ona specjalnie zdejmuje staniczek, no i myślę że i tak mogła się zoriętować że jej spuściłeś się wtedy na ten stanik chyba ze wyschło,ale sperma nie tak szybko schnie :)

Gość gość
Spuść się na nią jak będzie spała. Nie na stanik, bo to nie ma sensu. Ale na doopcię albo na buzię czy cycuszki już tak. Jak się obudzi to nic. Może weźmie do buzi.

Gość gość
nadal ją podglądasz? no kolego włóz między cycki jej, ładne ma :)

Gość gość
klepsydry,a tak cię kusi ? przyznam ma dość fajne cysie, one pewnie cię kuszą tak bardzo