Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomlach8

komputer

Polecane posty

Gość tomlach8

Witam. Mam problem,poniewaz co chwile bez przyczyny wyskakuje mi okienko dysku D. nawet gdy robie cos innego, komputer sie zawiesza na 1 lub 2 sekundy i wyskakuje okienko dysku D. niewiem jak to wyłączyć i sie tego pozbyc. Moze ktos cos powiem, podpowie i pomoze to bede wdzieczny , bo juz zaczyna mnie to wkurzać. P.S. Aha a gdy komputer jest na uspieniu od czasu do czasu sam z siebie poprostu pika kilka lub kilkanascie razy. Dzieki za pomoc:)

Gość gość
wiesz co,twój komputer żyje,jak będziesz kombinował to cię użrę w palucha,zobaczysz

Gość gość
Po prostu żyje własnym życiem a konkretnie życiem wirusów jakie sobie naściągałeś wrzuć logi z OTL na jakiieś forum informatyczne - tu raczej pomocy nie uzyskasz

Gość gosc zawadiaka
Może jakiś wirus, przeskanuj kompa programem z antywirusa. Może system się zawiesza i wariuje, bo masz go przeciążony, albo za dużo "śmieci". Pousuwaj to co stare i czego nie używasz. Jak to nie pomoże, to ma jedną metodę na wszystkie dziwne zachowania - reset i przywracanie ustawień fabrycznych.

Gość krakowiaczekjeden
pobierz arcabita i przeskanuj kompa, jeśli to faktycznie antywir, to na bank wykryje i pozbedziesz się problemu. inną opcją może być to, że nagrzebałeś coś klikając

Gość gość
Jak tak będzie źle to koniecznie trzeba iść do serwisu z tym. To nie jest takie proste, samemu coś naprawiać. Ja ostatnio bylam w http://enter-serwis.com/ z moim laptopem i bardzo szybko została udzielona pomoc . W serwisie dali tez cenne wskazówki.

Gość michu SZCZECIN
Być może przyszedł czas na wymianę sprzętu komputerowego. Skontaktuj się z chillblast.pl, na pewno doradzą Ci w doborze odpowiedniego komputera :)

Gość malekNEW
raczej do serwisu by trzeba bylo go oddac, a co do sprzetu to moze warto zainwestowac nawet w skladaka, ofert mnóstwo tak jak kolega @michu mowi, taniej niz kupowac w sklepie

Gość gość
michu SZCZECIN, a co uważasz na temat ofert takich jak na https://zikom.pl/ ? Opłaca się kupować sprzęt z takich miejsc?

Gość gość
Niedawno zakupiłem komputer do swojego domu. Zdecydowałem się na komputer stacjonarny, który zakupiłem w sklepie internetowym www.sklep.polbit.com Mają tam bardzo dobre ceny. Poelcam wam zajrzeć na ich stronę.