Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On przy kości

Nie rozumiem, jak kobiecie mogą podobać się faceci z brzuchem . Brak gustu...

Polecane posty

Gość On przy kości

Sam niestety jestem przy kości i pomimo siłowni brzucha nie mogę się pozbyć. Jestem więc sam. Jak słyszę, że jakaś lubi facetów przy kości, z brzuchem, to słabo mi się robić. Dla mnie to bezguście i brak poczucia estetyki. Sam mam wysokie poczucie estetyki i wiem, że nie mam szansy u kobiet, które mi się podobają. Dodatkowo mam swoją godność i nie zamierzam z takim brzuchem rozbierać się przed żadną kobietą, bo to po prostu wstyd.

Gość gość
Kobiety nie patrzą na wygląd pusty durniu

Gość On przy kości
Każdy patrzy.

Gość gość
Nie każdy. Wolę kogoś normalnego z brzuszkiem, niż modela, z którym nie da się żyć.

Gość On przy kości
A sam masz jaką sylwetkę i ile masz lat? Bo możesz być 40tką z brzuchem...

Gość gość
facet nie musi byc ladny

Gość gość
charakter jest wazniejszy

Gość On przy kości
Piszecie tak, bo tak wypada i już.

Gość gość
Facet z brzuchem to oznacza zapuszczenie się ja nawet na takich nie zwracam uwagi bo prawdziwy mężczyzna jest wysportowany i ma płaski brzuch np.piłkarze czy żołnierze oddziałów specjalnych a nie odstające brzuszysko.

Gość gość
Dużo dziewczyn lubi misiowatych.

Gość gość
nie napisze, ze to atrakcyjne, bo nie jest, ale nie jest strasznie odpychajace. Moge dodac, ze piekny przystojny model jesli jest glupi i wredny albo nudny i malo inteligentny to jego wyglad mi sie przestaje podobac, a ktos przecietny z wygladu jesli imponuje mi osobowoscia, czuloscia, kultura, inteligencja to wolalabym takiego od glupiego przystojniaka

Gość On przy kości
Ja póki mam brzuch, nie podrywam żadnej kobiety.

Gość gość
Często, gęsto brzuszysko rosnie u facetów z wiekiem i nic nie da się z tym zrobić. Wychodzą za szczupłych facetoe a po paru latach robi się misiek.

Gość gość
samice najbardizej podnica oblesny zboczeniec

Gość gość
23.37 musisz być strasznie zakompleksionym facetem. Podobają ci się wogole jakiejś kobiety czy brzuch to tylko wymówka. Może ty gej jesteś i dlatego tak piszesz. Geje są na tym punkcie przewrazliwieni. Nie będziesz się z brzuchem przed żadna kobieta rozbieral :D w nocy jest słaba widoczność :D Kiedy się zakochasz to brzuch nie będzie przeszkodą.

Gość On przy kości
Jasne, że mi się podobają, ale od nich dostałbym co najwyżej kosza.

Gość gość
do autora: a jak kobieta ma brzuch odstający to nie jest w twoim typie?

Gość gość
może mieć ważne aby był maszynką do robienia pieniędzy , seksić można się rzadko i po ciemku przecież.

Gość gość
dostałbys kosza ? próbowałeś czy z góry tak zakładasz bo możesz się mylić. ty mi wyglądasz na tchórza

Gość On przy kości
Nie jest w moim typie. Nie będę udawał, że jest.

Gość gość
Jak facet jest zwyczajnie fajny, wesoły i opiekuńczy a ma brzuszek to go nie odrzucam mówię, że możemy spróbować ale z czasem ma się pozbyć tej poduchy z przodu. Nie ma ideałów na świecie.

Gość gość
do autora: jakie kobiety są w twoim typie?

Gość gość
Mnie brzuch nie przeszkadza, nie jest to cecha która mi się jakoś super podoba, ale też nie taka która mnie obrzydza :) Narzeczony ma brzuch (duży), a i tak mi się podoba.

Gość On przy kości
Wiem, że dostałbym kosza, bo wiem jakich facetów preferują np. koleżanki z pracy. Każda ma przystojnego. A w moim typie są zgrabne, niebrzydkie dziewczyny.

Gość gość
Mi osobiscie nie przeszkadza brzuch u facetow bardziej sugeruje sie charakterem a nie wygladem.

Gość gość
ja tam sam dla siebie chcę,aby on był jak najmniejszy. Test zawiązywania butów-schylasz się i jak normalnie oddychasz przy zawiązywaniu,to jest ok. Brzuch szybko rośnie przy złym trybie życia,więc trzeba się trochę pilnować i tyle

Gość On przy kości
A ja go nie mogę zrzucić i już.

Gość gość
Autorze a co brzuch przeszkadza, ty nie masz się podobać, tylko chodzić w kieracie i kasę w zębach przynosić z brzuchem czy bez :-) Nie zauważyłeś że kobiety nie wybierają ładnych samochodów, tylko pakowne? Ty jesteś jak taki samochód, nie do podobania ;-)

Gość gość
Nie wierzę, że nie możesz zgubić brzucha. Trenera jeśli nie potrafisz sam, ale pewnie leniwy jesteś. Znam takich co wciąż jęczą jak wyglądają, że to za grube czy tamto, chcieliby zrzucić tylko z jednej partii, najlepiej bez diety, ćwiczeń czy jakiegokolwiek ruchu. Poza tym kobiety zakochują się z czasem. Po jakimś czasie zupełnie inaczej patrzą na faceta. Pierwsza myśl jest zawsze odpychająca widząc grubego, ale podczas poznawania drugiej osoby zmienia się nastawienie do niego. Nie oznacza to, że zmienia się gust.

Gość gość
w Polsce co 2cdruga osoba ma nadwagę