Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On przy kości

Nie rozumiem, jak kobiecie mogą podobać się faceci z brzuchem . Brak gustu...

Polecane posty

Gość On przy kości
A oponka u kobiety nie jest podniecająca.

Gość gość
Są kobiety w związkach z oponką i nikomu to nie przeszkadza wiec może trafisz na taką której brzuszysko nie przeszkadza.

Pierwsza i najważniejsza przyczyna tego, ze nie masz powodzenia u kobiet to to że nudziarz z Ciebie. O ile ten temat to nie jest prowokacja...

Gość gość
Byles z tym u lekarza? Bo napiety brzuch jak pilka moze byc wynikiem np chorej watroby. Moj narzeczony jest gruby, po prostu gruby, ale nie ma brzucha jak odstajaca pilka

Gość gość
Z samotności bije mu na mózg .

Gość gość
dokładnie

Gość mortifer
Gust to coś co czyni w nas radość kiedy widzimy to coś co czyni na szczęśliwymi. Jesli innemu człowiekowi robi sie niedobrze na widok innego człowieka lub ich relacji znaczy to, że pokonał głupotę i stał się idiotą.

Gość On przy kości
Nie jest aż tak bardzo napięty, ale wygląda trochę jak mała ciąża. A czy nudziarz? Ten temat tylko brzucha dotyczy i tylko o brzuchu tu piszę.

Gość gość
jak resztę ciała masz szczupłą to jednak powinieneś iść do lekarza

Gość On przy kości
Reszta ciała jest dość masywna, bo ćwiczę, ale od lat byłem lekko tłustawy.

Gość gość
i tak mógłbyś się przejść do lekarza, może przy okazji zbadasz sobie ogólnie zdrowie, a sam lekarz coś doradzi na ten brzuch skoro ci to tak przeszkadza

Gość gość
Pewnie masz siedzący tryb życia, pracy. Jednak dla chcącego nic trudnego i jeśli marzysz o zrzuceniu brzucha, to jest to wykonalne. Co prawda wymaga to sporo samozaparcia, mam na myśli odpowiednią dietę oraz aktywność fizyczną, ale warto dla zdrowia i lepszego samopoczucia. Zrzucisz brzuch i może wtedy zaczniesz wierzyć w siebie i umawiać się na randki.

Gość On przy kości
Owszem pracuję w biurze, ale jestem dość aktywny, chodzę na siłownię, tylko nie robię żadnych ćwiczeń aerobowych, a jedynie typowo siłowe i mój trening raczej daje efekty wzrostu masy - mięśnie rosną cały czas.

Gość gość
No to nie wiem, zacznij ćwiczyć mięśnie brzucha, ale też biegać, jeździć na rowerze. No i oczywiście dieta, dużo warzyw. Wszystko jest do zrobienia. Mój kuzyn w przeciągu roku zrzucił 30 kg, wygląda świetnie, tryska energią, jest zadowolony i przede wszystkim zdrowszy.

Gość gość
Poszukaj kobiety przy kości to będziecie do siebie pasowali.

Gość gość
biegaj

Gość gość
On przy kosci- mlócisz słodkie, wieczorem pijesz piwo "dla odprężenia", w nocy ogałacasz lodówkę... Trzecia stronę piszesz ściemę. Co, Twój brzuch wziął się z...głodu? Obżerasz się i tyle. Myslisz, ze jak cwiczysz to wolno Ci żreć? Nic bardziej błędnego. I nie "żona ci mają brzuch", tylko leniwi mają brzuch. I opoje żłopiący piwo, bo samo piwo jest kaloryczne, a do tego wzmaga apetyt.

Gość gość
Sam mam wysokie poczucie estetyki i wiem, że nie mam szansy u kobiet, które mi się podobająxxxxxxxxxx Prawidłowe podejście.

Gość gość
Jedzenie typu fast food, słodycze, napoje typu cola, mają mnóstwo kalorii i przy tym brak wartościowych składników odżywczych. Do tego szybko potrafią zaokrąglić brzuch.

Gość gość
Chyba jednak rozumiesz bo nie startujesz do kobiet.Pytanie tylko czy brzuch jest jedyną przyczyną dlaczego jesteś sam?

Gość gość
Dla bab najważniejsza jest kasa a nie jakiś brzuch. Powiefz że nie masz kasy to żadna się nie odezwie.

Gość gość
Na co ci baba. Ja odkąd jestem sam to wiem że żyje. Nigdy więcej nie dam się wmanewrować w żaden związek a ****ańska jest do okoła tyle że przer***ać nie idzie.

Gość gość
Faceci są wrażliwi na cechy u kobiet które sami mają lub sobie wmawiają a których się wstydzą.Więc logicznym wytłumaczeniem jest to że brzydki facet szuka ładnej kobiety, bo sam ma kompleksy ;)

Gość On przy kości
A który facet nie marzy o ładnej kobiecie? ;) Sam taką miałem, ale to było jak miałem może z 25 lat i ważyłem pewnie z 10 kg mniej.

Gość gość
Dla mnie facet ma wyglądać, być mądry i zaradny. Zadna kasa ani żadna bryka nie pomoże jak coś mi w nim nie leży. Każda tak ma.

Gość gość
Siedzi przy kompie w pracy i w chacie i piwsko zlopie i ma problem bo ma brzuch jak kobieta w ciąży :D dobre :D

Gość gość
Miałeś ładna w wieku 25 i co się z nią stało? To teraz ile masz? Jak 35 to brzuch urusl z wiekiem, masz po prostu skłonności do tycia.

Gość gość
zazwyczaj faceci jak tylko wezmą ślub to się zapuszczają i tyją, a tu singiel brzuchaty :D:D poza tym zakładam że to oczywiście kolejne prowo :D

Gość gość
Od pisania tutaj brzuch ci nie zmaleje. Lepiej się poruszaj.

Gość On przy kości
Mam 30 lat, przez ten czas przytyłem. Robiłem masę mięśniową na siłowni, ale brzuch mi też urósł.