Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna obciągała

Polecane posty

Gość gość
byłam młoda gułpia to też obciągałam byle komu i seksiłam się a raz na weselu nawet pozwoliłam się wziąć dwóm na raz - jeden w pizdę drugi w buzię .... teraz na szczęście mam fajnego męża i rodzinę i najważniejsze on nigdy nie pytał co było kiedyś a ja mu jestem wierna

Gość gość
byłam młoda głupia? :) nie sprawiało ci to przyjemności?:)

Gość gość
czasami tak a czasami spuszczali się tak szybko, że nie było. Z mężem jest cudownie,,,,

Gość gość
Jeszcze nigdy nie obciagalam i nie bede uwielbiam byc mocno posuwana nawet przez cala noc jak jest taki ostry ale do buzi ku=ta/sa nie wezme

Gość gość
dziś Jeszcze nigdy nie obciagalam i nie bede uwielbiam byc mocno p******a xxx ja też tak lubiłam - mocne, wulgarne i agresywne posuwanie, zwierzęcy seks bez skrupułów i mocny orgazm dopóki nie poznałam innego faceta. Był okrutnie przystojny i dobrze zbudowany. Podniecił mnie w tańcu strasznie i myślałam, że będzie jak zawsze czyli mocno i ostro ale on był inny, czuły i delikatny ale to spodobało mi się. Szczytowała dwa razy podczas samej gry wstępnej od dotyku i lizania. Potem rozpoczął bardzo delikatnie, długie, powolne ruchy - wpadłam w jego rytm i zaczęłam sama w jego rytm poruszać miednicą (w pozycji na boku), kiedy szczytowałam po raz kolejny myślałam, że skończy a skubany przyspieszył i w momencie tak dużego podniecenia doprowadził do drżenia całego ciała ... No i zmieniłam podejście do seksu. Nie liczy się tylko posuwanie ale uczucia i emocje i cała seksualność a nie tylko zwierzęce ruchy. Jesteśmy parą i cieszy mnie jego takie podejście do seksu jakie ma on ...

Gość gość
Nie wierzę w to co widzę. Mam 25 lat, spałam z kilkoma mezcyznami, natomiast seks oralny uprawiałam ze sporo większą liczbą facetów. To co piszecie jest chore. Zrobienie dobrze ręką lub ustami to nie seks. Ja i wiele moich znajomych traktują seks oralny jako pewien etap związku, który następuje przed seksem. Przynajmniej w trakcie budowania stałej relacji. Nie wyobrażam sobie spotykać się z facetem, z którym chcę być i przespać się z nim po kilku randkach. Co innego zrobić dobrze ręką lub zrobić loda. Nie mówię w tym wypadku o znajomości nastawionej stricte na seks bo takie też mi się przydarzyły.

Gość gość
gość dziś Myślisz jak Clinton :D Obciąganie to też seks. Dla niektórych jest to bardziej intymne, niż samo wkładanie.

Gość gość
Ty widzisz to tak, a ja inaczej. Dla mnie bardziej intymne jest dopuszczenie do seksu niż zrobienie komuś loda. Wiem, że wśród moich znajomych większość ma podobne podejście. To może kwarta epoki, najwyraźniej Bill wyprzedał swoją...

Gość gość
gość dziś Bill po prostu kłamał :D Oral to też seks, każdy seksuolog Ci tak powie.

Gość gość
Nie obchodzi mnie co mi powie seksuolog. Według nowych podręczników ślimak to ryba, a marchewka to owoc. Lodzik to lodzik, a seks to seks. Dla mnie zawsze seks oralny stanowił grę wstępną, z jednego prostego powodu, daje przyjemność jednej ze stron. Nie obchodzi mnie Twoja opinia. Znam opinie wielu kobiet i wiem jak one do tego podchodzą. Ty sobie siedź i trzymaj rękę w gaciach czytając forum, ja będę robiła swoje, i tyle.

Gość gość
gość dziś Co się burzysz głupia kobieto, wypierasz fakty, rób co chcesz, mnie nie obchodzi obchodzi ile k***sów obrobiłaś, niech będzie ci na zdrowie, ale seks oralny, to też seks i tyle w temacie. A ślimak jest mięczakiem wg podręczników, to co piszesz, to definicje urzędasów z UE matołku :D

Gość gość
co z tym obciąganiem? jest to sex czy nie jest?:)

Gość gość
Dla mnie jest może jakby spermy facet nie wydzielał to inaczej a tak jak moja dziewczyna ma mokre usta i buzie która się lepi i smak jej trochę się zmywa wiec po takiej wydzielinie której się dziewczyna może udławić i lepi jej się cała buzia język itp to nie seks To ja nie wiem...

Gość gość
Żal mi osób które mówią że to jakaś dewiacja itd.To normalne,jeżeli nie mówimy tu o skrajnych przypadkach gdzie laska miała wiele k***sów w buzi a nie kilka/kilkanaście ... Niestety wiem że to dziwne uczucie ale nie wnikajmy w to bo tak samo laska pomyśli sobie o mężczyźnie co nie jedną ośluzowaną muszelkę miał w gembie ;) Nie ma co dramatować ludzie k******o jest złe ale dobra zabawa nie ;)

Gość gość
Polaczki ale macie ból dupska :D Lodzik lodzikiem była sperma w buzi i nie ma czego się krzywicie macie k***a takie problemy że to jest śmieszne ;)

Gość gość
okropnie tu jest:( jakiś zerowy poziom intelektualny:(

Gość gość
Osluzowana cipka a wytrysk wielkości pół szklanki do buzi dla mnie to co innego

Gość Kamyk_w
To się ciesz że robi lody. Niektóre w ogóle nie chcą, a ludziki są super. Moja żona robi to super. Fakt że początki były ciekawe bo dziewica i że wcześniej nie robiła. Ja bym się nie przejmował. Lodzik to jak masturbacja w związku na początku. Na rozładowanie tylko

Gość gość
No takie dzis dziewice. Dziury analne tez szerokie :D