Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie implantacyjne,brak okresu.

Polecane posty

Gość gość

Czekam z niecierpliwością na wizytę u ginekologa i postanowiłam tu wejść.Może któraś była w podobnej sytuacji? Ostatnia miesiączka 1.05.Wspozylam bez zabezpieczenia często.26 dnia miałam ze 3-4 kropelki krwi.Cykle mam regularne, zrobiłam test ciążowy 30.05 i 1.06 negatywne.Zadzwoniłam do ginekologa który każde czekać Jeszcze 2 tygodnie na rozwój sytuacji.Okresu nadal nie ma.Pobolewa mnie nieraz podbrzusze. Dziękuję z góry.

Gość gość
Brak 100% antykoncepcji.Jak sie bzykałaś mogłas zaciążyć.Ciąża to nie choroba.

Gość gość
To ja wiem,brak bo chcemy mieć dziecko ;) Pytam czy może któraś miała plamienie a testy negatywne i co było dalej.

Gość gość
Up

Gość gość
Jestem w takiej samej sytuacji :) Pierwszy dzień cyklu 1 Maja , seks bez zabezpieczenia ale ja miałam późną owulacji 24dc 25dc silny ból owulacyjny i stosunek , od tego zbliżenia 6dpo i 7dpo przez dwa dni bolał mnie bardzo cały dzień jajnika prawy silne kłócie co chwilę i ból 8dpo stosunku i po owulacji zauważyłam na bieliźnie krew, nie dawno miałam zawroty głowy tak że myślałam że zemdleje , w tej chwili jestem już 5dpo spodziewane @ test też negatywne więc też muszę czekać ehhhh :/ -sweete-

Gość gość
Dziś jest mój 35 dzień cyklu i nic -sweete-

Gość gość
Sweet super że nie jestem sama ! Mnie wczoraj bolała głowa. Ile masz lat? Staracie się o dziecko ile? Autorka.

Gość gość
Mam 32 lata I staramy się od kilkunastu miesiecy o nasze szczęście :) ale dopiero od kilku miesięcy mierze temperaturę i zapisuje wszystkie objawy :) dzięki temu zauważyłam że owulacji mam późno i starania w 13dc - 14dc itp. są mało prawdopodobne byśmy trafili, teraz okazało się że owulacji miałam późno prawdopodobnie 24dc-26dc na 100% tak nie jest to pewne , ale w tej chwili już powinnam mieć @ , a tu nic :D zrobiłbym badanie beta hcg ale w kraju którym mieszkam jest to niemożliwe więc zostaje mi czekać :/ będę testować znowu w następnym tygodniu jeżeli @ wciąż się nie pojawi :) -sweete-

Gość gość
Życzę Ci spełnienia marzeń, przedewszystkim o dzidziusiu! My z mężem kochalismy się m.in trzy dni pod rząd - 19,20 i 21dc.Tydzień później dostałam małego plamienia ,( trwało ok 2 godzin) brzuch mnie bolał jak na @. A potem cisza.Czasem miewam kucie. Też planuje zrobić niedługo kolejny test.Nie wiem kiedy miałam owulacje,nie używałam testów owulacyjnych.

Gość gość
Dziękuję kochana ja Tobie również :D pisz jak coś! :) cieszę się że Cię poznałam, ja będę pisać jak tylko u mnie coś się zmieni albo coś nowego zauwaze :)

Gość gość
U mnie dzisiaj kończy się 35dc i okresu nadal brak i jakiegokolwiek plemienia bo tak to już przed @ w 28dc zaczynałam zawsze plamic , a u Ciebie który to już dzień cyklu ? -sweete-

Gość gość
Też 35dc. Test robiłam 30.Ogólnie wiem że mam problem z tarczycą tzn to wywioskowalam z wyników badań które miałam po tym okresie zanieść do ginekologa.Więc może tarczyca jest winna ze się nie udaje ale mam już trochę badań za sobą i reszta ok.Nie wiem tylko ile mam jajeczek a to też ważne.Prolaktyna naprzyklad w porządku.A Ty robiłaś jakieś badania? Aaa i nasienie męża też ok. P.s.Jestem Daria ;)

Gość gość
Paulina :D My jeszcze nie robiliśmy badań :/ jak będę teraz jechać do pl 25 czerwca zostanę dłużej w pl to zrobię sobie wszystko i na wszystko taki mam zamiar bo tu gdzie mieszkam to ciezki temat jest jeżeli chodzi o opiekę medyczną :/ tu od wszystkiego jest lekarz pierwszego kontaktu :/ i na takie specjalistyczne badania jest ciezko dostać skierowanie i nawet znaleźć prywatne laboratorium bym mogła je zrobić, już bym zrobiła sobie badanie beta hcg ale nie stety nie mogę tego tutaj zrobić nigdzie nawet prywatnie :/ więc jak testy nie wyjdą mi w najbliższym czasie to i tak pozostanie mi czekanie aż pojadę do pl tego 25 czerwca i wtedy odrazu lecę wszystko zrobić tylko to jeszcze tyle czasu :(

Gość gość
Kurczę, szkoda że nigdzie nie możesz bety zrobic,byłoby jasne ;/ A ja postanowiłam dziś zrobić test, niestety negatywny.Spróbuję wywołać okres ciepłą kąpielą czy piwkami bo już chce zacząć nowy cykl,ehh..pobolewa mnie brzuch więc może już niedługo się pojawi, niech przylezie wredna @ .. Mój mąż raz na nadzieję a raz się cały denerwuje i potrafi obrazić się na pół dnia,nie dziwię się... Daria.

Gość gość
Witaj Daria , bardzo mi przykro , życzę Tobie żeby ta @ przyszła jak najszybciej i szybkiej owulki Tobie życzę :) oby nowy cykl był dla Ciebie ten szczesliwy :) ja zawsze przed @ z 3 dni już się męczyłam , plamilam ale nie tym razem :/ więc pozostaje mi jakoś cierpliwie czekać co czas pokaże w czwartek planuje znowu zrobić test w piątek i sobotę też, zobaczymy co wyjdzie , chyba że już wtedy dostanę @ , a jak nie dostanę i testy będą wciąż negatywne to muszę jakoś cierpliwie poczekać do dnia wyjazdu i odrazu pójdę na betę i zapisze się do ginekologa , aż sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie :/ ja swojemu nic nie mówię bo będzie to bardzo przeżywał więc jak będę mieć wszystko czarno na biały to wtedy , zbliża się dzień ojca było by miło jak były by dwie kreski :) ale cóż poczekamy zobaczymy :) Niech Twoja @ przyjdzie jak najszybciej byś mogła już rozpocząć nowy cykl :) powodzenia kochana ♡ pisz jak coś:) ja też będę:) Buziaki

Gość gość
skoro się staracie, to może spróbujcie celować typowo w owulację. Nam to pomogło :) Używałam komputera cyklu - cyclotestu. SŁuży do metody objawowo-termicznej, polecam z całego serca. Chyba że sama umiesz interpretować fazy cyklu.

Gość gość
Daria !!!! Zrobiłam dzisiaj z rana test ! Dwie wyraźne kreski !!!!!! Jestem w ciąży !!! Szok !!!!!!! -paulina-

Gość gość
Paulina ogromnie Ci gratuluję !!!!! Cieszę się razem z Tobą!!! Tyle pytań mi się nasuwa :) jak to mimo testów negatywnych? Mnie wczoraj bardzo bolał brzuch a dziś cisza. Wypilam trochę wina,piwa przez ostatnie dni i nic,myslalam ze zadziala.Nie chce iść do ginekologa po duphaston na wywołanie bo byłam w marcu a pozatym koszty.Mam nadzieję ze przyjdzie mi naturalnie. Paulina jaki masz śluz ? Bo mi od 2-3 dni robi się mokro i mam wrażenie ze za moment będzie ale cisza. Paulina cieszę się ogromnie !!! Chciałabym również się tez tym cieszyć. To teraz pozostaje mi życzyć spokojnych 9 miesięcy i szczęśliwego rozwiązania!!! Daria.

Gość gość
gość 2017.06.05 skoro się staracie, to może spróbujcie celować typowo w owulację. Nam to pomogło usmiech.gif Używałam komputera cyklu - cyclotestu. SŁuży do metody objawowo-termicznej, polecam z całego serca. Chyba że sama umiesz interpretować fazy cyklu. Mi też pomógł ten komputer. Mogę go polecić każdej kobiecie :)