Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego maturzystki wyglądają obecnie TAK STARO ? młodziej wyglądają 30stki

Polecane posty

Gość gość

szok po prostu jak prukwy maturzysci to samo dziadostwo jakieś hipsterskie pomarszczone owłosione

Gość gość
nie wiem, nie obchodzi mnie to, ciebie też nie powinno

Gość gość
Ale bzdury gadasz , w Polsce 30 łatki sa już jak zapuszczone babcie a te młode sa mega zadbane

Gość gość
Nie zgadzam się Polki mają te same geny co ukrainki , z wiekiem okropnie brzydna , im starsza tym dalej w Las

Gość gość
j.w prostackie mordy zapuszczone im starsza tym gorsza wystarczy popatrzec na posłanki, na szydło, okropne babsztyle

Gość gość
maturzystki zazwyczaj są b ładne i zadbane. O niebo ladniejsze niż 20 lat temu...zazdroscico ;)

Gość gość
Chyba oszalalas znam 32 latke która stylizuje się na nastolatke a mimo to z twarzy wygląda staro, takie polskie geny , do 25 roku życia kobiety sa ładne a później się sypią , niemki maja na odwrót za młodu sa średnie ale na starość się dobrze trzymają

Gość gość
maturzystki zazwyczaj są b ładne i zadbane x popatrz na fotki w necie ze studniówek, większość wygląda mega staro, poważnie, brzydko, jak ich ciotki i matki na weselach, wiocha, kicz, żenada te kretyńskie zabobony np zeby nie obcinać włosów przed maturą (ohyda), czerwone majtki ( a potem i tak taka siksa idzie się dymać analnie w krzakach po 3 browarach z kolegami) upadek cywilizacji, muzułmanie wiedzą co mowią, my bialłasy wymrzemy razem z tym wieśniackim zepsutym zboczonym katolicyzmem

Gość gość
Ale Ty głupoty gadasz aż się słuchać nie chce żałosne , jestem już po technikum a 60 % dziewczyn z klasy (20 łatki ) nadal jest dziewicami , aż strach pomyśleć z jakiego towarzystwa pochodzisz jak takie rewelacje widzisz pod dyskotekami

Gość gość
To się oglądaj za tymi powyżej 30 setki nikt Ci nie każe podglądać jak zbok zdjęć 18 letnich dziewczynek , chyba Ci się jakas marzy ze aż taki durny temat zakładasz

Gość gość
tez chodziłam do technikum i w 4 klasie az 6 na 16 dziewczyn miało bachora lub się spodziewało, szok miasto wojewódzkie dziewice to ty widzialas w opowieściach, myslisz ze ci sie przyznają ? sprawdzalas ich błony ? skad wiesz co robily po szkoly, w wakacje itp ? teraz jest pelno przypadków gwałtów, molestowania, kazirodztwa, pedofilii (wg seksuologów 5% facetów ma skłonnośc***edofilskie !), pozory zawsze mylą, w mojej klasie byl mega spokojny niesmialy chłopak, taki ''lamus'' a po latach sie okazalo ze to niezła patologia, mial odsiadke 1,5 roku za rozbój i narkotyki, inna franca tez kujonica a niedawno sie dowiedzialam ze z brzuchem chodzi, w związku z duuuuuuużo starszym rozwodnikiem , matka sie wstydzi o tym rozmawiac GDZIE TY ŻYJESZ? albo zyjesz z zamkniętymi oczami i wmawiasz sobie, ze wszystko jest super, ładne , kolorowe, to tak jak posłowie PIS wmawiaja ciemnocie ze kraj sie rozwija, ze bezrobocie super niskie, ze dzieki 500 plus nie ma biedy, wciskanie kitu i ciemnoty debilom, tacy sami debile jak dziadki chodzące na marsze KOD, myslą ze dzieki temu robią dobrze i ''walczą'' :D

Gość gość
Botoks, lifting i inne bzdety ostry makijaż i solarium

Gość gość
Bo mieszkasz pewnie idioto w jakiejś patologicznej części Polski albo laziles do zawodowki nie oceniaj po swoim środowisku , dziewczyny z dobrych liceów i techników zachodzą w ciążę koło 30 stki, z resztą widać ze byłeś w jakiejś szkole specjalnej po tonie wypowiedzi

Gość gość
I nie gadaj bzdur bo za moich czasów dziewczyny wyglądały dużo gorzej widzę po mojej córce i jej rowiesnicach ze chodzą ładnie schludnie , ładne bluzeczki spodnie włosy jak się należy a nie tak jak za moich czasów z bidy dziewczyny obszarpane z byle jakimi włosami

Gość gość
Makijaż, jak te głupie d00py robią sobie makijaż od 15 roku życia, chodzą z tapetą jak lafiryndy z Holandii. Odchudzają się, stosują rygorystyczne diety, albo w drugą stronę nażrą się tych fast-foodów i innych guvien. Zobacz ile dzieciakow w galeriach.

Gość gość
No i co z tego a Ty taka kryształowa za młodu byłaś ? Bo ja nie , spójrz najpierew na nasze pokolenie , teraz w liceach nie ma dziewczyn w ciąży za naszych czasów była plaga

Gość gość
11:56 Teraz nie ma? No teraz nie ma ciąż w liceach, są już w gimbazach :D

Gość gość
autorka pewnie sama jest po 30 i chce wierzyć, że wygląda młodziej od nastolatek :D

Gość gość
Nie wiem jak autorka, ale ja wygladam mlodziej od nastolatek, po 30 nie mam zmarszczek, a sporo nastolatek tak

Gość gość
tak, oczywiście...i latasz na smoku

Gość gość
Nie, ale mam 10 lat młodszego faceta.

Gość gość
no i co z tego? twoi koledzy mają pewnie młodsze partnerki, a to nie znaczy, że wyglądają tak mlodo jak one :)

Gość gość
Możesz sobie nie mieć zmarszczek ale twarz po 30 się zmienia , a co do młodszego partnera sa tacy którzy podświadomie szukają mamusi

Gość gość
Madonna albo Nicole kidman też nie mają zmarszczek bo sa wybotoksowane a mimo to wyglądają staro

Gość gość
Myślę że najgorsze stadium życia kobiety jest wtedy kiedy zaczyna oszukiwać sama siebie i wmawiać sobie ze rzekomo wygląda młodziej od nastolatek a prawda jest taka ze wszyscy widzą na ile wygląda i się pod nosem śmieją z ich wywodów , Polska to nie Rosja gdzie kobiety mają urodę lalek barbie do 40 stki

Gość gość
znam osoby wygladajace na swoj wiek znam sporo takich co nie wygladaja na swoj wiek - albo wygladaja kilka lat mlodziej albo sporo starzej, w duzej mierze to kwestia dziedziczna oraz prowadzonego stylu (mam kolezanki młodsze o 4 lata a wygladaja na starsze ode mnie o min. 5 lat, mam tez kolezanki 26 letnie które zawsze sa proszone o dowod bo wygladaja jakby nie przekroczyly 18stu lat, poza tym obecnie sporo 14latek maluje i ubiera się jak 20latki - bazujac na samym wieku mozna sie bardzo pomylic, wiec stwierdzenia ze wszystkie 18 sa młode i piekne a 30 z pewnoscia stare i brzydkie jest dalekie od prawdy )

Gość gość
hehe dobrze powiedziane :p bola was oj bola te ładne nastolatki ;)

Gość gość
odpowiedź prosta. Maturzystki bardzo szybko chcą dorosnąć stąd stosują makijaż jak u dojrzałych kobiet i często się tak ubierają. Trzydziestkom zależy na młodym wyglądzie i jak tylko mają w miarę młodą cerę stosują minimalny makijaż i także ubierają się z dziewczęcą fantazją. I daje to faktycznie takie efekty. Gdy ma się 18 lat chce się uchodzić za bardziej dorosłą a gdy ma się 30 tęskni się za młodością - widać to w makijażu, ubiorze i zachowaniu. Kiedyś byłe inne zwyczaje. Młode dziewczyny aż tak się nie malowały i aż tak się dorosło nie ubierały. Chodziły w zwiewnych sukienkach a pod spodem miały majteczki tureckie z napisem dni tygodnia i nie depilowały się. Wyglądało to dziewczęco. Teraz osiemnastka nosi bieliznę triumpha, sukienki takie same jak trzydziestka i makijaż jak czterdziestka, pomalowane paznokcie i wydepilowana na zero.... pełna profeska ale umknęła gdzieś dziewczęca "niewinność"